Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

#crypto: Sam Altman, fondator OpenAI, a lansat Worldcoin: Proiectul ajută la îmbunătăţirea securităţii prin scanarea irisului diferenţiind între oameni şi AI

#crypto: Sam Altman, fondator OpenAI, a lansat Worldcoin: Proiectul ajută la îmbunătăţirea securităţii prin scanarea irisului diferenţiind între oameni şi AI

Worldcoin, proiect crypto co-creat de Sam Altman de la OpenAi (creatorul ChatGPT), a anunțat azi lansarea proiectului crypto WLD (wordlcoin) pe care îl va distribui la peste 2 milioane de oameni din întreaga lume.

Scopul acestui proiect este de a ajuta oamenii să își dovedească identitatea online cu acreditări verificate în persoană prin intermediul scanării irisului. Mai mult de 2 milioane de persoane au fost deja verificate, iar toate acestea urmează să primească astăzi partea lor de token WLD.

Puteti tranzactiona WorldCoin (WLD) aici:
https://bit.ly/cumpara-worldcoin

PS: Acesta nu este un sfat de tranzactionare ci prezentarea unui proiect cryoto interesant si cu potential de dezvoltare datorita utilitatii, parteneriatelor si investitorilor mari din acest proiect. Investiti doar daca consideratie ca merita banii dumneavoastra si dupa ce va faceti propria documentare.

“Este o zi foarte, foarte importantă pentru proiect, luni”, a declarat Tiago Sada, șeful departamentului de produse, inginerie și design al principalului dezvoltator al Worldcoin, Tools For Humanity. “Să sperăm că vom vedea o mulțime de oameni entuziasmați să viziteze sferele care vor începe să apară într-o mulțime de orașe diferite din întreaga lume.”

Verificarea biometrică

Introducerea tokenului înseamnă, de asemenea, că proiectul își finalizează migrarea către rețeaua Optimism, o opțiune de scalare de nivel 2 pentru Ethereum, și că disponibilitatea Orb va crește la nivel mondial.

Până în prezent, au fost puse la dispoziție aproximativ 200 de Orb-uri, potrivit lui Sada. Firma plănuiește să producă 1.500 de Orbs până la sfârșitul anului și să adauge opțiunea de a rezerva programări, spre deosebire de pop-up-uri, a spus Sada. Orbs sunt fabricate în Germania, a declarat Rebecca Hahn, director de comunicare al Tools for Humanity.

Verificarea va fi disponibilă în 35 de orașe în următoarele luni, iar aplicația este disponibilă în 120 de țări.

Orbii au scanat peste 2 milioane de persoane: 32% dintre ele în fiecare dintre Asia și Africa, 19% în America Latină și 17% în Europa, a precizat firma în documentul său de prezentare.
Utilizarea datelor biometrice a ridicat semne de întrebare, dar compania spune că folosește inteligența artificială pentru a crea coduri unice care să reprezinte scanările și respectă “reguli și reglementări foarte, foarte locale și foarte specifice în fiecare dintre piețele unde există un Orb”, a spus Hahn.

De exemplu, cetățenii americani și cei care își au sediul în această țară nu pot accesa tokenul, dar pot obține un World ID verificat din cauza lipsei de “claritate a reglementărilor”, a spus Sada. Compania este încrezătoare că va vedea utilizarea rețelei în SUA, pe baza entuziasmului oamenilor de a se înscrie la World ID, a spus Sada.

Tools for Humanity a obținut în luna mai o serie C de 115 milioane de dolari. Runda a fost condusă de Blockchain Capital, cu participarea a16z, Bain Capital Crypto și Distributed Global.

Puteti tranzactiona WorldCoin (WLD) aici:
https://bit.ly/cumpara-worldcoin

PS: Acesta nu este un sfat de tranzactionare ci prezentarea unui proiect cryoto interesant si cu potential de dezvoltare datorita utilitatii, parteneriatelor si investitorilor mari din acest proiect. Investiti doar daca consideratie ca merita banii dumneavoastra si dupa ce va faceti propria documentare.

“În era inteligenței artificiale, necesitatea dovezii calității de persoană nu mai este un subiect de dezbatere serioasă; în schimb, întrebarea critică este dacă soluțiile pe care le avem în materie de dovadă a calității de persoană pot fi sau nu să aibă prioritate pentru confidențialitate, să fie descentralizate și să fie maxim de incluzive”, a declarat cofondatorul Worldcoin, Alex Blania, într-un comunicat de presă.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.