Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Cum plănuiește Walmart să depășească Amazon

Cum plănuiește Walmart să depășească Amazon

One-Day Prime shipping? Prea lent, ar spune Walmart. Retailerul de tip big-box investește în prezent resurse și bani în programul său de livrare cu drone, care își propune să aducă clienților ceea ce au nevoie în doar 30 de minute.

Walmart tocmai a anunțat că extinde programul de drone în 6 state, ceea ce înseamnă că ar trebui să poată ajunge la 4 milioane de gospodării din Arizona, Arkansas, Florida, Texas, Virginia și Utah. Totul este posibil prin parteneriatul companiei cu DroneUp.

Livrările prin dronă vor avea o taxă suplimentară de 3,99 dolari. De asemenea, articolele trebuie să fie comandate prin intermediul site-ului DroneUp și sunt limitate la 10 lbs (deocamdată).

Cel mai bine vândut produs pentru livrarea cu drona până acum a fost Hamburger Helper.

Walmart are un lucru pe care Amazon nu îl are – o prezență fizică masivă. Un procent uriaș de 90% dintre americani locuiesc la mai puțin de 16 km de unul dintre cele 4.700 de magazine Walmart, așa că directorii fac tot posibilul să profite de acest lucru.

Walmart folosește acum o combinație între prezența sa fizică și strategia dronelor ca o modalitate de a concura cu viteza și comoditatea Amazon la un alt nivel. Dar asta nu costă o tonă de bani? Ei bine, cu siguranță că da. Dar adevărul este că Walmart nu a discutat termenii înțelegerilor sale cu niciunul dintre partenerii operatori de drone.

Cu toate acestea, Walmart spune că va compensa costul dronelor prin faptul că acestea vor face și vinde fotografii în timpul zborului (municipalităților, întreprinderilor locale și companiilor de construcții și imobiliare).

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.