Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Cum poți copia tranzacțiile traderilor profesioniști folosind opțiunea Copy Trading de la eToro

Cum poți copia tranzacțiile traderilor profesioniști folosind opțiunea Copy Trading de la eToro

Unul dintre cei mai mari brokeri pentru tranzactiile la bursa, Etoro, a lansat Copy Trading, un concept de tranzactionare cu bani reali in oglinda. Conceptul este unul cu adevarat revolutionar si poate sa ajute traderii sa se bucure de rezultate mult mai bune.

Ce este tranzactionarea in oglinda?

Este un mod simplu de a duce la bun sfarsit tranzactii la bursa, prin copierea tranzactiilor altor persoane. Practic, este tehnica prin care se tranzactioneaza doar pe baza ideilor celor mai buni traderi din lume si traderul amator poate castiga si economisi timp si stres.

Cum poate oferi o platforma de brokeraj posibilitatea de a tranzactiona in oglinda

Platformele care ofera tranzactii in oglinda nu fac altceva decat sa stranga mai multi traderi experimentati de peste tot de prin lume, sa le ofere conturi gratuite de tranzactionare si sa le ofere clientilor posibilitatea de a copia tranzactiile facute de acestea.

Multe platforme chiar ofera posibilitatea deschiderii unor conturi care sa copieze fiecare miscare a traderilor cu experienta si care sa elimine in totalitate munca investitorilor.

Conceptul de copy trading de la Etoro este mai mult de atat si ofera o flexibilitate mult mai mare. Practic, prin Copy Trading se pot alege alege orice traderi, care fac tranzactiile in locul investitorului. Acest lucru vine la pachet cu o serie de avantaje:

  • Se pot urmari tot ceea ce fac alti traderi in timp real. Se poate urmari absolut orice trader de pe eToro si se poate copia oricare dintre ei, nu doar traderii de succes alesi de platforma.
  • La dispozitia investitorului sut puse grafice de performanta simplu de inteles si de utilizat. Platforma nu seamana cu nicio alta platforma de trading.
  • Tehnologia CopyTrader permite copierea automata a traderilor de succes si deschiderea acelorasi pozitii ca si ei.

Cum poate fi inceputa experienta Copy Trading?

Totul este cat se poate de simplu. Un trader care vrea sa copieze un trader de succes pe baza investitiilor facute de acesta trebuie doar sa urmareasca lista cu cei mai populari investitori si sa aleaga cele mai bune variante. In general este bine sa se aleaga traderi recomandati de platforma, deoarece au un nivel scazut de risc si au castiguri substantiale folosite in ultima perioada.

Etoro pune la dispozitia utilizatorilor chiar mai multe instrumente, oferind o varianta prin care pot fi descoperiti mai multi utilizatori ce pot fi copiati. Filtrarea se face in functie de castiguri, in functie de risc si in functie de tara de origine.

Cat se poate investi prin aceasta tehnica?

Orice investitor se poate folosi de Copy Trading, indiferent cat de mare este bugetul pe care il are la dispozitie. Practic, toate investitiile se fac proportional. Daca se aloca 1000 de dolari, spre exemplu si se copiaza un trader cu buget de 10 000 de dolari, pentru fiecare dolar investit de traderul copiat se aloca 10 centi.

Daca nu aveti inca cont de tranzactionare la bursa va recomand: https://bit.ly/2TKvVa0 (Your capital is at risk.)

eToro is a multi-asset platform which offers both investing in stocks and cryptoassets, as well as trading CFDs.

Please note that CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 67% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work, and whether you can afford to take the high risk of losing your money.

Past performance is not an indication of future results.

Cryptoassets are volatile instruments which can fluctuate widely in a very short timeframe and therefore are not appropriate for all investors. Other than via CFDs, trading cryptoassets is unregulated and therefore is not supervised by any EU regulatory framework.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.