Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Cum poți investi în $WAM: Lista de așteptare pentru prima platformă de gaming play-to-earn din România validată la nivel internațional

Cum poți investi în $WAM: Lista de așteptare pentru prima platformă de gaming play-to-earn din România validată la nivel internațional

Wam.app este prima platformă de gaming play-to-earn care este validată la nivel internațional cu 3.5 milioane de utilizatori. Platforma este proiect marca Digitap, companie fondată de oamenii de afaceri și dezvoltatorii de jocuri Alex Rus și Daniel Tamaș. De asemenea DAO Maker este lead investor și advisor.

Componentele fundamentale ale platformei Wam.app:

 • Play-to-earn – permite utilizatorilor să câștige bani pur și simplu jucând jocuri și participând la turnee;
 • Own-to-earn – va permite utilizatorilor să devină proprietari de jocuri NFT de care pot profita;
 • Market-to-earn – va permite utilizatorilor să profite de pe urma abilităților lor de marketing;
 • Develop-to-earn – va oferi instrumentele necesare pentru a-și construi propriul joc și a-l vinde.

TOKERO îți oferă posibilitatea de a avea WAM în portofelul tău de investiții simplu și rapid.

Creează un cont nou TOKERO ->

Momentele la care să fii atent pentru a fi sigur ca ești în regulă cu investiția:

🡲 Miercuri 15.12.2021 ora 15:00

Se deschid înscrierile pe lista de așteptare. Preț 0.02 USDT/token și va fi disponibil în 3 pachete:

 • 50 USDT;
 • 100 USDT;
 • 200 USDT.

🡲 Sâmbătă 18.12.2021 ora 12:00

Înscrierile se închid;

🡲 Sâmbătă 18.12.2021 ora 18:00

Se execută alocarea tokenilor pe metoda „Primul venit, primul servit” aplicată pe lista de așteptare.

Condiția de KYC: cont pe TOKERO validat cu CI/pasaport și selfie pentru cei ce depun crypto. Pentru cei ce intră cu EUR e necesar și extras de cont.

Sunt eligibili userii care la momentul execuției listei de așteptare au în balanță suma de USDT aferentă pachetului dorit. Pentru a obține USDT pe TOKERO poți depune EURO, BTC, ETH sau EGOLD și să îi convertești în USDT înainte de execuția listei de așteptare, adică inclusiv pe 18.12.2021 până la ora 18:00.

Condiții de lock-up:

 • 20% la TGE (token generation event, moment ce va fi la câteva zile după lansarea pe TOKERO);
 • apoi câte 16% la fiecare 3 luni, timp de 5 iterații = interval total 15 luni.

Se poate achiziționa un singur ticket/client, alocarea fiind disponibilă pentru toți clienții TOKERO, nu doar TOKERO PRO.

Înscriere pe lista de așteptare WAM @ Tokero:

 • Pentru a te înscrie pe această listă de așteptare e necesar un cont Tokero.
 • După înregistrare, chiar înainte de a finaliza procesul de KYC, revino la aceasta pagina pentru a te înregistra pe lista de așteptare.
 • Te rugăm să reții că trebuie să finalizezi contul cu KYC complet pentru a fi eligibil pentru participarea la listele de așteptare.

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.