Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Cum poți investi simplu și rapid în toată industria Metaverse

Cum poți investi simplu și rapid în toată industria Metaverse

Reteaua socială de investitii eToro anunță lansarea MetaverseLife, un nou portofoliu inteligent, care oferă investitorilor expunere pe termen lung la proiecte cheie, atât de acțiuni cât și de criptoactive, din industria metaversului.

Metaversul se referă la o lume virtuală în care utilizatorii se pot deplasa sub formă de avataruri, interacționând cu alte persoane din punct de vedere social și economic. Schimbarea brandului Facebook în Meta Platforms și noul accent pus pe construirea acestui ecosistem imersiv este doar un exemplu al interesului uriaș pentru tehnologia metaverse la nivel global. 

Aici puteti investi in TOT portofoliul MetaverseLife!

Titanii din tehnologie pariază pe viitorul activelor digitale. Microsoft creează un metavers prin intermediul platformei sale de comunicare Teams, numită Mesh; Unity Software cu platforma sa de conținut tridimensional, platforma Omniverse a NVIDIA, editorii de jocuri video precum Roblox, EPIC Games și, mai recent, Ubisoft, cu lansarea platformei sale NFT eficientă din punct de vedere energetic, încep să manifeste interes pentru această tehnologie și să ia un avans în această potențială migrare către metavers.

“Fiind frontiera supremă între lumea reală și cea virtuală, metaversul reprezintă cea mai probabilă evoluție a internetului în următorii ani. Potențialul ar putea părea infinit, dar adoptarea nu va fi neapărat ușoară sau nu se va întâmpla peste noapte”, spune Dani Brinker, Head of Investment Portfolios la eToro.

“Metaversul va necesita o capacitate de procesare mai mare, lățime de bandă și îmbunătățiri la nivelul hardware-ului – căști, ochelari, smartphone-uri și servicii cloud. Deși se află încă în stadii incipiente, industria ar putea deveni o piață de 800 de miliarde de dolari, potrivit analiștilor de la Bloomberg.”

Portofoliul MetaverseLife este alcătuit din acțiuni și criptoactive care reprezintă adevărata esență a metaversului. Acesta este mai puternic îndreptat către platformele care vor permite crearea acestor metaverse, cum ar fi acțiunile Meta Platforms și Roblox, și criptoactivele sau platformele de metaverse bazate pe blockchain Decentraland, Sandbox și Enjin. Portofoliul conține, de asemenea, nume cunoscute din domeniul tehnologiei care vor contribui la adoptarea pe scară mai largă a metaversului, cum ar fi Amazon, Apple, Microsoft și Nvidia. Alocarea completă a portofoliului poate fi văzută aici.

Dani Brinker a adaugat: “Atunci când se evaluează oportunitatea de investiție a industriilor emergente, diversificarea este esențială, deoarece nu toți cei implicați vor fi câștigători. Pentru persoanele care nu au timp să cerceteze evoluțiile continue ale industriei, piața poate părea copleșitoare. Prin împachetarea unei selecții de active într-un portofoliu, noi facem munca grea și le permitem clienților noștri să se expună la metavers și să repartizeze riscul pe o varietate de active.”

Portofoliile eToro oferă investitorilor expuneri gata pregătite și complet alocate, grupate pe diverse teme de investiții. Reunind mai multe active pe baza unei metodologii definite și utilizând o abordare pasivă a investițiilor, portofoliile eToro sunt soluții de investiții pe termen lung care oferă o expunere diversificată fără comisioane de administrare.

In ce investim pentru a profita de inovatia Metaverse?

Sunt nenumarate companii listate pe bursele internationale, care au intr-o forma sau alta de a face cu realitatea virtuala, blockchain si metaverse. Personal, eu investesc in urmatoarele companii

De asemenea, fiind o tehnologie in care blockchain-ul are un cuvant important de spus, as mai recomanda cateva proiecte crypto pe care ar fi necesar sa le avem in portofoliu in perioada urmatoare:

Investiția inițială pornește de la 500 de dolari, iar investitorii pot accesa instrumente și grafice pentru a urmări performanța portofoliului, în timp ce feed-ul social al eToro îi va ține la curent cu evoluțiile din sectorul metaversului. MetaverseLife este unul dintre cele peste șaizeci de portofolii disponibile pe eToro.

eToro a anunțat recent adăugarea platformei de metaverse Sandbox, bazată pe criptoactive și blockchain, permițând clienților săi să investească într-un metavers. Pornind de la acest parteneriat, eToro plănuiește alte colaborări, inclusiv achiziționarea de terenuri în metavers.

Tomer Niv, director al Global Crypto Solutions la eToro, a declarat: “eToro este un pionier în domeniul cripto, cu un istoric binecunoscut de adoptare a noilor tehnologii în beneficiul investitorilor individuali. Suntem incredibil de entuziasmați de oportunitățile oferite de metavers și vom dezvălui foarte curând detalii suplimentare, inclusiv câteva parteneriate cheie. Urmăriți spațiul metaverse!”

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.