Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Cum puteti economisi bani din utilitati?

Cum puteti economisi bani din utilitati?

Daca aplicati aceste metode, veti putea vedea diferenta, comparand facturile precedente, cu cele ulterioare. Puteti sa gasiti in continuare noi metode de economisire, atunci cand vine vorba de utilitati, si veti vedea diferenta.

Iata cum puteti face sa economisiti bani din utilitati:

  • Faceti dus in loc de baie, deoarece umplerea cazii necesita mai multa apa, decat cea folosita in timpul unui dus.
  • Imbunatatiti-va izolatia locuintei. Cheltuielile pentru caldura pot creste foarte mult, daca aceasta se pierde, din cauza unei izolatii care lasa de dorit.
  • Urmariti ofertele companiei dumneavoastra de telefonie si profitati de anumite reduceri.
  • Folositi ventilatoare electrice, in loc de aparate de aer conditionat, deoarece primele consuma mai putina energie electrica, decat cele din urma.
  • Eliminati extraoptiunile inutile de pe telefonul mobil.
  • Inlocuiti becurile obisnuite cu unele economice.
  • Instalati-va un termostat, ce poate fi programat sa porneasca caldura in casa, cu o jumatate de ora inainte de venirea dumneavostra, economisind astfel la factura de gaz.
  • Schimbati-va bazinul de apa de la toaleta, pentru a putea determina manual cantitatea de apa necesara.
  • Daca locuiti la casa, plantati pomi cu coroana deasa, in jurul acesteia, pentru a impiedica soarele sa va incalzeasca prea tare acoperisul, pe perioada de vara, urcand temperatura din interior la nivele care pot crea disconfort.
Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.