Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Cum puteți face față crizei economice fără pic de stres?

Cum puteți face față crizei economice fără pic de stres?

Ce-ati zice daca ati putea sa va imbunatatiti situatia financiara, urmand doar cativa pasi simpli:

  1. Daca firma la care lucrati trece printr-o serie de situatii de criza, ganditi-va sa aplicati pentru un job nou, inainte de a vi-l pierde pe actualul. Unii oamenii chiar au norocul de a gasi un alt job, cu acelasi salariu si aceleasi beneficii, chiar inainte de a fi concediati.
  2. Luati in calcul reducerile. Acest lucru poate fi extrem de folositor, chiar daca locuiti singuri sau aveti copii. Astfel, unii oameni reusesc sa economiseasca, lunar, sume considerabile de bani.
  3. Revizuiti-va cheltuielile lunare. Renuntati la lucrurile care nu va sunt vitale, cum ar fi iesitul in oras sau consumarea produselor fast food.
  4. Economisiti lunar o suma de bani. Acest lucru va va fi foarte folositor in cazul in care va pierdeti job-ul pentru ca va mentine pe linia de plutire o perioada.
  5. Luati in calcul un job cu jumatate de norma. Puteti face acest lucru si doar pe perioada sarbatorilor, cand magazinele au nevoie de angajati cu jumatate de norma, deoarece atunci aveti nevoie, mai mult ca niciodata, de bani, pentru a cumpara cadouri si specialitati traditionale specifice sarbatorilor.
  6. Ganditi-va sa cumparati lucruri second-hand. Cand vine vorba de haine, outleturile sau magazinele second-hand va pot ajuta sa economisiti sume considerabile de bani si cu un drum, s-ar putea sa reusiti sa va vindeti si vechile haine pastrate ca noi.
  7. Daca sunteti impatimiti ai cititului puteti sa cumparati o carte din librariile online. Daca nu gasiti ceea ce cautati, luati in calcul cumpararea unei carti folosite sau a unui eBook, care ar putea fi cea mai convenabila solutie, dupa biblioteca, deoarece eBook-urile sunt la reducere si nu au taxe suplimentare. De asemenea, cartile clasice, sunt de regula, gratuite.
  8. Comandati diferite mostre prin posta. Aveti nevoie de un computer sau un laptop si in aprox. 2 saptamani, puteti primi mostre gratuite de sampon, balsam de par, ceai, detergent de rufe, etc, precum si diverse cupoane de reduceri.

Citeste si: Cele mai bune 200 de sfaturi despre cum să economisești mai ușor și mai eficient

Amintiti-va sa va mai si relaxati din cand in cand! Daca faceti mici schimbari, pe rand, nu va trebui sa schimbati totul dintr-o data.

Ponturi:

  • Daca sunteti suficient de norocosi sa primiti cupoane de reducere, folositi-le pentru a cumpara haine sau mancare, dar fiti atenti sa nu expire!
  • Sondati piata pentru a cumpara produsele la cel mai bun pret.
Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.