Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Cum să investești într-un domeniu în care crezi

Cum să investești într-un domeniu în care crezi

Există mulți factori care ne pot influența procesul de luare a deciziilor financiare. Cu siguranță, analiza tehnică și cea fundamentală, precum și opiniile experților, ne pot ajuta la identificarea oportunităților și a tendințelor pieței, dar, la fiecare decizie pe care o luăm ca indivizi unici, participă și interesele și convingerile noastre personale. Trecutul financiar divers al fiecăruia poate influența diferitele strategii de investiții și obiective pe termen scurt și lung. Personalitatea și experiențele din trecut pot influența apetitul pentru risc. Valorile personale ne pot face să preferăm anumite domenii de activitate sau companii în detrimentul altora și tot așa. Cum investim sau nu investim banii poate fi un aspect semnificativ al identității noastre.

Tendința investițiilor etice este un exemplu excelent pentru modul în care investitorii de azi își aliniază gestionarea banilor cu interesele personale. Ei descoperă, de asemenea, că această aliniere nu trebuie să se facă în dauna unui portofoliu de investiții profitabil —, ci dimpotrivă. În condițiile unei societăți care devine tot mai conștientă social și a unui număr tot mai mare de investitori care devin conștienți de impactul pe care îl au, multe domenii răspund în mod creativ pentru a se alinia dorințelor investitorilor, simultan cu menținerea profitabilității.

Ce sunt investițiile tematice?

Ca platformă de investiții de top, eToro a răspuns prin crearea unor portofolii de investiții pe termen lung unice care includ fiecare un trend sau un domeniu de activitate pentru care experții au prezis o creștere viitoare excelentă.

Fiecare portofoliu este o grupare de active, împachetate împreună într-un produs unic de investiții, pe baza unei teme sau a unei strategii prestabilite. Acestea nu doar oferă investitorilor expunere la unele dintre cele mai inovatoare companii, dar o fac oferind o diversificare integrată, prin includerea unei palete de active care corespund temei portofoliului. Fiecare portofoliu este creat de experți financiari după o analiză aprofundată care ține cont de factori precum echilibrul, expunerea, randamentul potențial, riscul și multe altele.


Capitalul tău este supus riscului.

Acces diversificat la tendințele pe termen lung prognozate.

Iată doar câteva exemple de portofolii pe care ai putea să le iei în considerare pentru investiții, pe baza tendințelor viitoare în care credeți.

Dacă ești de părere că mașinile electrice iau avânt, ia în calcul Portofoliul Driverless de la eToro. Lumea de azi este în pragul unei revoluții în tehnologia automobilului care va schimba pentru totdeauna transporturile. Portofoliul Driverless este conceput pentru a-i ajuta pe investitorii pe termen lung să valorifice această oportunitate.

Dacă tu crezi că energia verde este viitorul, ia în considerare Portofoliul RenewableEnergy de la eToro. Într-un moment în care energia durabilă a devenit mainstream, Portofoliul RenewableEnergy oferă expunere la principalele companii globale care furnizează soluții de energie durabilă, inclusiv energie solară pentru uz rezidențial și comercial.

Dacă ești de părere că giganții tehnologici vor deveni tot mai mari, ia în calcul Portofoliul BigTech de la eToro. Pentru lumea modernă, tehnologia e vitală, de la sănătate la educație, interacțiuni sociale și afaceri. Portofoliul BigTech le oferă investitorilor expunere la principalele acțiuni din domeniul divertismentului, comerțului electronic, soluțiilor software, telecomunicațiilor și nu numai.

Dacă ești de părere că modelul muncii la domiciliu este aici pentru a rămâne, ia în calcul Portofoliul RemoteWork de la eToro. Viitorul muncii este aici, iar Portofoliul RemoteWork este conceput pentru a valorifica factorii de creștere care fac din munca de la distanță o parte integrantă a vieții noastre și oferă expunere la o gamă largă de companii inovatoare.

Dacă ești de părere că cele mai mari amenințări la adresa securității sunt cele on-line, atunci ia în calcul Portofoliul CyberSecurity de la eToro. Într-o lume tot mai digitală, infracțiunile cibernetice sunt o amenințare serioasă la adresa guvernelor, a companiilor și a persoanelor. Portofoliul CyberSecurity oferă expunere la companii inovatoare de securitate cibernetică de pe tot globul.

Mai multe tendințe în care poți să crezi

Vrei să explorezi mai multe portofolii tematice diversificate gata făcute precum FoodTechGigEconomy și CannabisCare? Află despre acestea și despre multe altele făcând clic pe linkul de mai jos.


Capitalul tău este supus riscului.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.