Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Cum sa te descurci mai bine cu banii si nu numai

Cum sa te descurci mai bine cu banii si nu numai

1. Cumparaturile importante le faci in perioada reducerilor

Sigur te-ai obisnuit deja si stii sa profiti de reducerile ce apar de Sarbatori sau la final de sezon. Insa, fii pe faza, deoarece in ultimul timp, magazinele au inceput sa isi surprinda clientii cu reduceri importante pe toata perioada anului. Asa ca, nu te repezi sa cumperi produse din noile colectii, stapaneste-ti entuziasmul si mai asteapta cateva saptamani si vei putea cumpara ceea ce-ti doresti la preturi mult mai bune. Ramai cu bani in buzunar si iti faci si poftele.

2. Invata sa gatesti

Imagineaza-ti cati bani ai putea economisi cu mancare delicioasa facuta de tine acasa, in loc sa arunci banii pe fast food. Iti pregatesti exact ce ai pofta si faci impresie buna ca priceput in bucatarie. La treaba master chef!

3. Fa mai multe cu timpul tau!

Daca trebuie sa jonglezi cu multe lucruri ai sa obosesti. Asa ca foloseste in avantajul tau timpul liber. In loc sa hibernezi doua ore pe seara in fata televizorului zapand la nesfarsit, mai bine iesi la o plimbare in aer liber. Te uiti la stele, plimbi catelul vecinului, stai la taclale cu pustii din fata blocului. Aerul de afara te ajuta sa te odihnesti mai bine decat televizorul, vei simti asta pe pielea ta.

4. Ai pasiuni? Incearca sa scoti ceva bani din ele

Daca iti place sa scrii sau esti pasionat de design incerca sa iti rotunjesti veniturile cu pasiunile tale. Scrie texte pentru situri, fa-i un site buticului de la colt. Indiferent de domeniu, sa stii ca orice activitate care iti aduce ceva in plus te ajuta. Sunt mai multe website-uri unde poti gasi proiecte pe care le poti face in timpul tau liber. Si asa imbini pasiunea cu utilul. Intra pe elance.com si vezi ce ti se potriveste. Succes.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.