Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

De ce achizitia Figma de catre Adobe e foarte tare si cum voi investi in perioada urmatoare

De ce achizitia Figma de catre Adobe e foarte tare si cum voi investi in perioada urmatoare

Initial voiam sa postez acest mesaj doar pe DISCORD-ul MaiorArmy.ro si sa nu-mi bat capu cu facebooku, dar am zis ca il postez si aici fiindca ma doare capu sa vad ce aiureli citesc pe grupuri despre achizitia Figma de 20 miliarde de dolari de catre Adobe. Ca na … stiti ca sunt tot felul de deosebiti care isi dau cu parerea ca si cum aia de la Adobe ar fi fost fumati cand au luat decizia sa dea atatia bani iar Gheorghe din Romania stie mai bine ca ei :)))

Ei bine, de-asta INVESTITORII adevarati sunt aceia care gandesc si dincolo de cifre, care au viziune si care au acel fler de a-si gandi cu cap investitiile. Iar viziunea asta si flerul se poate construi doar prin mult exercitiu de gandire outside de box.

Incep prin a spune CLAR si RASPICAT ca actiunile Adobe dupa scaderea de 23-24% din ultimele zile (care e una FIREASCA fiindca atunci cand se achizitioneaza o companie, compania care cumpara scade la bursa) plus o posibila scadere de luni fiindca azi (vineri) in aftermarket vad o scadere, consider ca e un pret FOARTE BUN de intrare treptata, repet, de INTRARE TREPTATA pentru orice investitor inteligent care stie ce face.

Puteti tranzactiona actiunile Adobe aici https://bit.ly/actiuni-adobe si aici https://bit.ly/3k2dJUs

Figma are 850 de angajati, $200 milioane in venituri recurente si un forecast de a ajunge la $400 milioane anul viitor. Cash flow positive. Gross margin ~ 90%

Figma e o companie formidabila de software de design in regim colaborativ, online. si unu din TOP2 competitori ai Adobe, dar nu orice competitor ci unu foarte puternic care ar fi putut sa puna bete in roate nasol de tot la Adobe pe viitor.

Pretul acesta platit de Adobe e unu mare dar in acelasi timp MIC daca luam in calcul ceea ce cumpara Adobe o data cu achizitia acestei companii si anume a celui mai mare competitor care ii sufla in ceafa din ce in ce mai mult in ultima vreme.

Adobe, prin aceasta achizitie, pe langa profitul e care il vor face mentinandu-si cota de piata si consolidandu-si grupu, isi vor recupera foarte usor banii prin economisirea de bani pentru lupta cu concurenta ramasa mult mai mica plus datorita faptului ca concurenta nu le va mi manca atat de mult din cota de piata si astfel ii vor ajuta asta chiar si la marja de profit pe care o vor avea in urma acestei achizitii.

Personal abia astept sa vad daca mai scade si LUNI ca sa investesc ceva. Si o voi face LINISTIT si cu treaba buna fiindcasunt un investitor inteligent si nu e nevoie sa ma grabesc sa investesc prea mult. INSA, in 1-2 ani MAXIM sunt ferm convins ca oi avea un profit foarte fain pe investitia in Adobe.

PS: Pe langa investitiile SPOT pe termen lung pe care le voi avea, voi face bani frumosi si din tranzactionare fiindca, in astfel de momente cand e volatila piata si cand lumea prefera sa tranzactioneaze mai mult pe cifre si fara viziune, se pot face bani frumosi si din muls acest trend.

Mna bun … LAS ASTA AICI, si ne auzim in 1-2 ani 🙂 Eu pariez pe mine! 💪

– Va reamintesc ca analizele mele si companiile in care investesc le gasiti in comunitatea MaiorArmy unde va propun sa va inscrieti cat mai curand. Nu mai pierdeti timpu si inscrieti-va aici https://www.maiorarmy.ro/prezentare-premium/

– De asemenea daca aveti nevoie de MENTORAT va astept sa aplicati cu incredere aici https://www.maiorarmy.ro/mentorat/

Va astept inauntru! Let’s gooo !!! 💪

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Cuvinte cheie:

achizitii, Adobe, design, Figma
Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.