Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

De ce bitcoin este o alternativă bună pentru Rusia și la ce ne putem aștepta în perioada următoare

De ce bitcoin este o alternativă bună pentru Rusia și la ce ne putem aștepta în perioada următoare

Avand in vedere ca toate activele din afara rusiei ale lui Vladimir Putin si apropiatilor lui au fost inghetate de catre UE, si cum EVIDENT Putin impreuna cu Duma Ruseasca sigur-sigur se asteptau la asta, sunt convins ca si-au luat ceva masuri si foarteprobabil crypto si bitcoin-ul se afla printre alternativele luate in calcul.

Acesta poate fi si unul din motivele pentru care pretul Bitcoinului a depasit valoarea de 40.000 de dolari si in functie de evenimentele viitoare este foarte probabil ca pretul sa creasca daca isi vor securiza banii in crypto.

Personal am tot spus si o repet. Vor veni vremuri in care anumite tari vor trebui sa faca un pas spre crypto intr-o forma sau alta. multi ati ras cand ati vazut ca El Savador a facut acest pas de a implementa bitcoin-ul ca moneda de plata. Ei bine, exista o mare posibilitate ca si Rusia sa faca acest pas.

Ce se va intampla daca Rusia va face pasul spre bitcoin ?

Teoretic ar trebui ca pretul Bitcoinului sa creasca … insa depinde foarte mult de ce vor face celelalte state daca va decide SUA sau UE sa interzica bitcoinsau alte chestii de genu si sa bage panica in traitorii de clipa ce au cumparat bitcoin speculativ si deci vom putea vedea scaderi ale pretului pana in jurul a 20.000 de dolari.

Bitcoin din punctul meu de vedere este si va fi un store of value. Dea sunt stocati in bitcoin foarte multi bani la nivel mondial si sunt covins ca trendul va continua. Este interesant de vazut ce decizii se vor lua in perioada urmatoare. Cu siguranta volatilitatea de pe piata crypto si bursiera va fi mare in perioada urmatoare.

Asadar, recomand prudenta in investitii in perioada urmatoare si sa aveti o gandire LONG TERM fara sa va lasati impulsionati de emotii de moment. In investitii trebuie sa gandesti totlul clar, limpede si la rece!

DYOR – Do Your Own Research! Nu uitati sa va documentati cat mai bine si sa invetiti in cunostinta de cauza.

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.