Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

De ce cresc acțiunile Rumble în aftermarket după raportările pentru Q4 2022

De ce cresc acțiunile Rumble în aftermarket după raportările pentru Q4 2022

Acțiunile Rumble Inc (RUM) decolează în sesiunea after-hours de joi, după ce compania a raportat rezultate solide în trimestrul 4 din 2022 și a anunțat noi acorduri pentru drepturi exclusive de streaming.

Conducerea Rumble a declarat că veniturile din al patrulea trimestru au crescut cu 579% de la an la an, ajungând la 20 de milioane de dolari, ceea ce a depășit estimările consensuale de 10,18 milioane de dolari.

V-am mai spus despre actiunea asta aici: Una dintre companiile mele favorite din SUA pentru 2023, de ce tocmai ea si cand va veni cresterea

Numărul mediu de utilizatori activi lunar la nivel global a crescut la 80 de milioane, în creștere cu 142% de la un an la altul. Numărul mediu de minute vizionate pe lună a crescut cu 31% în trimestrul al patrulea.

Actiunea se tranzactioneaaza pe platforma aceasta https://bit.ly/invite-trading212

Rumble a declarat că a încheiat trimestrul cu 338,3 milioane de dolari în numerar, echivalente și titluri de valoare tranzacționabile.

De asemenea, compania a încheiat acorduri pentru drepturile exclusive de streaming pentru Nitro Rallycross și Street League Skateboarding.

“Devenim rapid destinația de bază pentru sporturile digitale live, în special pentru ligile sportive care sunt construite pentru social media și amplificate de mega-influențatori”, a declarat Chris Pavlovski, președinte și CEO al Rumble.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.