Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

De ce s-ar afla, de fapt, Elon Musk la Castelul Bran de Halloween

De ce s-ar afla, de fapt, Elon Musk la Castelul Bran de Halloween

Elon Musk, cel mai bogat om din lume, a pregătit petrecerea de Halloween încă din vară! Un tweet din 22 august 2022 al miliardarului a avut următorul conținut: „ Neuralink progress update show & tell on October 31st (Halloween)”.

Musk a anunțat proiectul revoluționar în 2016 și pe 31 octombrie, la party-ul de Halloween, anunțat în august, ar urma să fie prezentată evoluția proiectului „SF”, în cadrul unui „pitch” pentru investitori.

Pe de altă parte, acum o săptămână, pe 23 octombrie, Musk a revenit cu un alt mesaj, în stilul caracteristic, în care anunță amânarea lansării: „Neuralink show & tell now on Nov 30”.

Puteti investi la bursa in Tesla prin platformele:

De asemenea, probabil că Musk a pregătit din timp party-ul din România și nu a dorit să-l anuleze.

Foto: Neuralink.com

Invitații au investit în Neuralink

Printre cei 140 de invitați se numără miliardari ai lumii, antreprenori, artiști. De exemplu, ambii fondatori Google – Serghei Brin și Larry Page – care sunt în România la petrecerea lui Musk, au participat prin Google Ventures la seria de finanțare din 2021 pentru Neuralink.

Alți miliardari investitori în Neuralink, prezenți la petrecere, sunt Steve Jurvetson, Luke Nosek și Peter Thiel.

Până în 2019, proiectul Neuralink adunase deja investiții totale de 158 de milioane de dolari, din care 100 milioane de la Musk.

Foto: wikipedia.org

Neuralink, un proiect revoluționar

Neuralink presupune implantarea unor fire foarte subțiri în creier, un cip implantat care poate repara leziunile extrem de grave ale creierului și poate vindeca boli precum demența și Alzheimer.

O altă latură a cipului este că ar putea „citi” creierul și ar colecta informații despre organul principal al corpului uman, în premieră medicală.

Musk plănuia să testeze Neuralink pe oameni în acest an, dar programul s-a lovit de numeroase amânări, scrie ziare.com.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.