Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

De la urmăritor la propagandat: povestea unui individ influențat de curentul de opinie populară

De la urmăritor la propagandat: povestea unui individ influențat de curentul de opinie populară

Stateam si ma gandeam, cum e oare sa te trezesti si sa-ti dai seama ca duma cu plandemia ai luat-o din plin. Ai fost scelerat cu toti cei care isi permiteau sau nu se vaccineze, te-au spalat pe creier sa il injuri pe Djokovic doar pentru ca era cool iar acum cand a castigat in Australia l-ai laudat ca ai vazut ca toata lumea o face.

Dupa a venit faza cu razboiul si ai picat in propaganda de ridicat in slavi pe Zelensky si pe americani fara sa stai macar 1 secunda sa te gandesti care e situatia de fapt.

Cand eu ma straduiam inca din prima luna de la razboi sa iti spun cum poti profita prin investitii la bursa sa treci cu bine peste criza energetica si sa ajungi sa ai un portofoliu de actiuni ca sa poti rade de inflatie si sa te bucuri ca ai fost de partea celor pregatiti, in toata perioada aia eu mi-am luat doar injuraturi, ori ca sunt un nenorocit ca profit de situatia aia (de americani nu aveai nici o problema, dar EU eram marea problema) ori ca sunt Putinist si ca as tine cu rusii … ca si cum despre asta era vorba.

Dupa a venit situatia cu cresterea preturilor la benzina si la motorina si toata plebea s-a imbulzit la benzinarii cu tomberoane si sticle si etc pentru a-si face plinu de benzina ca “DACA MAI CRESTE?” crezand ca faci tu mare afacere mergand unde merge toata plebea.

Ai facut asta si in pandemie cand te-ai inghesuit sa iei hartie igienica, ulei, conserve, pateuri, carne si etc si ai ramas cu ele ca si acum dupa 2 ani le mai.ai sau s-au stricat si le-ai aruncat si ai ramas cu paguba.

Ulterior a venit situatia mult mediatizata cu Andrew Tate care impreuna cu fratele lui stau inchisi in arest fara sa existe absolut nici o dovada impotriva lor, dar tu erai in rand cu plebea, mandru ca ai prins si tu un moment in care sa o arzi COOL ca tu stii care e sitiatia si sa te bucuri ca un om e inchis ca si cum viata ta ar fi mai buna fara sa ai bun simt MACAR 1 secunda sa vezi cine sunt oamenii aia, cu ce se ocupa si sa ii asculti macar 2-3 ore din miile de ore de videouri de pe youtube in care iti puteai da seama SINGUR care e de fapt realitatea. Acum, dupa vreo 3 luni ai aflat ca au aparut stenograme cu discutiile dintre fetele alea cum planuit toata mizeria asta iar celelalte fete, numite “victime” de catre procurori, urla pe tot internetu ca e o mascarada si ca NU sunt victine si ca fratii Tate sunt nevinovati, in timp ce procurorii le spun ca stiu ei mai bine si ca ele nu-si dau seama ca sunt victime. Asta numesti tu JUSTITIE ?!? Esti de acord sa ai o astfel de justitie in tara ta ? … oook …

Apoi a venit situatia cutremurelor din Turcia si din Siria si fiindca NU a fost COOL, tot ce te-a interesat a fost sa vezi daca e COOL sa o arzi sensibil. Nu ti-au dat nutreťul pentru porci americanii deci nu te-a interesat subiectul, n-ai facaut nici macar 1 donatie pentru oamenii aia, macar jumatate din ce ai donat pentru Ucraina, desi numarul de morti din Turcia si Siria e MUUULT MAI MARE decat a celor din Ucraina si pagubele foarte mari. Te-a durut in dos si asta doar pentru ca NU e cool si ca nu te simti integrat in plebe.

Dupa a venit povestea cu balonasele si OZN-urile din SUA, si dintr-o data ai inceput sa te gandesti la o invazie a extraterestrilor, si asta doar pentru ca americanii au spus ca nu stie ce sunt alea si ca sunt OZN-uri, fara sa stii ca OZN nu inseamna extraterestrii ci inseamna pur si simplu “obiect zburator neidentificat” adica poate fi orice drona de 2 lei 3 lei facuta de americani sau chinezi dar nu a reusit radarele lui peste prajit sa le identifice.

— — — — — — —

Dupa toate astea, dupa toate tepele pe care ti le-ai luat, inca tot stai toata ziua sa vezi ce mai behaie lumea pe facebook ca sa fii in rand cu lumea si sa nu cumva sa gandesti singurul cu capu si sa-ti trezesti neuronii.

Nici macar pandemia, criza energetic si razboiul nu a reusit sa faca oamenii sa fie mai UNITI, mai BUNI, sa fie mai atenti la tot ce misca pentru a putea fructifica perioada asta. Intotdeauna in vreme de criza si razboi, cine a deschis ochii a facut bani frumosi pentru a-si asigura viitorul. Tu ai stat si te-ai gandit doar unde sa pupi, sa iti alegi si tu o propaganda fara sa realizezi ca TOATE propagandele sunt de fapt si de drept niste fakeuri indiferent ca vin de la americani, chinezi, rusi sau orice alta natie care isi vede de proprile interese.

— — — — — — —

Ei bine, dupa toate astea, tu esti FIX in acelasi loc, fix in aceeasi situatie, plangandu-te de cresterea preturilor si stai cu mana intinsa la politicieni si la autoritati, ca si cum, situatia ta financiara ar depinde de ei si nu de tine. Desi … na … ai si tu dreptatea ta … daca stai cu mana’n dos si te uiti la tembelizor asteptand ceva de la cai verzi de pe pereti … atunci cred si eu ca esti nemultumit. Si asa vei ramane!

Cate propagande, cate prosteli mai trebuie sa inghiti ca sa te trezesti ? Cate ?

Cat mai trebuie sa inghiti ca sa intelegi ca atentia ta nu trebuie sa fie concentrata pe CUM se vorbeste ci mai degraba pe CE ANUME se vorbeste.

Statistica spune ca peste 90% sunt analfabeti financiar si peste 60% sunt analfabeti functional (adica citesc si nu pricep ceea ce citesc) … poi tu de la TURMA iti iei directia in viata ? Pe bune ? Si o faci cu atata convingere incat ajungi sa dispretuiesti si sa injuri pe cei ce aleg si isi permit sa gandeasca diferit ? Serios ?

Am spus-o, o repet si o spun si studiile! Cel mai mare IQ, si cea mai mare inteligenta o au oamenii pe timp de foamete, razboi sau criza financara nasoala.

Ei bine, e decizia ta daca astepti sa te trezeasca nasoalele sau daca alegi sa te trezesti din timp pentru a fi pregatit de orice.

— — — — — — —

Daca vrei o trezire la realitate si o indrumare in viata, te astept in MAIOR ARMY (aici de poti inscrie). Fa-ti un bine si creeaza-ti anti-fragilitatea de care ai nevoie pentru a nu fi plebe! Repet, fa-ti un bine si inscrie-te! Voi avea grija sa multumesti cerului ca ai facut pasul acesta.

Numa bine, rau la nime!

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.