Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Obligațiuni & Titluri de stat

Descarcă ghidul de investiții la bursă realizat de către Paul Maior împreună cu XTB

Descarcă ghidul de investiții la bursă realizat de către Paul Maior împreună cu XTB

Sunt incantat sa va anunt ca astazi am lansat impreuna cu XTB Romania un ghid de investitii la bursa, care este, zic eu, foarte util pentru a porni cu dreptul in domeniul investitilor la bursa.

Descarcă ghidul și află răspunsul pentru următoarele întrebări:

  • Cum investim în acțiuni?
  • Diversificarea portofoliului de investiții
  • Top 3 greșeli făcute de investitorii în acțiuni
  • Tips & tricks pentru investitorii în acțiuni

Descarcă Ghid-ul de investiți la bursă accesând acest link:

Despre Paul Maior

Președinte al Invest Club, primul și cel mai mare club de investitori din România, antreprenor, blogger ocazional și, desigur, investitor atât în acțiuni la bursa din România, cât și piețe externe, criptomonede, ETF-uri sau metale prețioase. Paul investește la bursă de aproximativ 6 ani după principii clare, simple și pe termen lung, cu multă răbdare. Astăzi viața lui gravitează în jurul bursei, care pentru el s-a transformat dintr-o pasiune într-un stil de viață. Este un investitor optimist care, atunci când vede că piața scade, se bucură, pentru că știe că astfel vor apărea și mai multe oportunități de investiții.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.