Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Digi declanșează expansiunea în Belgia. A recrutat CEO de la cel mai mare operator local și caută angajați. “Vizăm sute de mii de clienți și suntem aici pentru a rămâne. Belgienii plătesc în exces de prea mulți ani!”

Digi declanșează expansiunea în Belgia. A recrutat CEO de la cel mai mare operator local și caută angajați. “Vizăm sute de mii de clienți și suntem aici pentru a rămâne. Belgienii plătesc în exces de prea mulți ani!”

Digi Communications, proprietarul RCS&RDS, l-a numit la conducerea subsidiarei belgiene pe un fost director de la Proximus și vrea să angajeze peste 100 de persoane pentru a-și lansa serviciile de comunicații în Belgia, piață pe care a intrat anul trecut, relevă datele analizate de Profit.ro.

Jeroen Degadt, fost director Carrier & Wholesale la Proximus, cel mai mare operator telecom din Belgia, a fost numit director general al Digi Belgia.

Degadt a plecat de la Proximus la începutul anului, după 18 ani petrecuți în companie.

Degadt va conduce acum expansiunea Digi pe piața belgiană. Compania a demarat deja procesul de recrutare, având disponibile peste 100 de posturi în următoarele luni.

„Căutăm temerari, executanți și gânditori. Pentru cei care vor să lupte împotriva status quo-ului”, este mesajul de recrutare al companiei.

Lansarea serviciilor în Belgia este estimată pentru anul viitor.

“Nu am început cu 100.000 de clienți, ci vizăm sute de mii. Și suntem aici pentru a rămâne. Nu suntem un operator care vine și pleacă repede. Vrem să comercializăm marca Digi pentru mulți ani de acum încolo.

Digi Belgium va fi marele factor de schimbare pe piața telecomunicațiilor. Belgienii plătesc mult prea mult în comparație cu țările vecine. Belgienii plătesc în exces pentru pachetele lor de telecomunicații de prea mulți ani”, spune Degadt.

Digi, în colaborare cu compania belgiană Citymesh, a reușit să obțină frecvențe pentru a instala o a patra rețea mobilă în Belgia, alături de Proximus, Telenet și Orange.

Compania este în curs de a implementa această rețea, inclusiv printr-un acord cu Proximus pentru a prelua turnurile de transmisie și a plasa temporar primii clienți în rețeaua Proximus, până când propria rețea va fi gata.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.