Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Discuție LIVE pe ZOOM cu comunitatea – 10 ianuarie 2023, ora 20:00

Discuție LIVE pe ZOOM cu comunitatea – 10 ianuarie 2023, ora 20:00

Va invit MARTI incepand cu ora 20:00 LIVE pe ZOOM impreuna cu comunitatea MAIOR Army de pe DISCORD, la o discutie despre inceputul de an, atat la bursa din Romania cat si despre bursele internationale.

Va astept pe LIVE si abia astept sa discutam evenimentele si stirile bursiere din ultima perioada pentru a ne contura impreuna o idee despre ceea ce urmeaza.

Va precizez din start ca in aceasta comunitate nu discutam PONTURI de investitii si alte prostii pe care le gasiti pe internet, ci discutam atat MICRO cat si MACRO despre stirile din piata, situatiile financiare ale companiilor, pentru ca dupa ce ne facem temele, sa putem lua INDIVIDUAL si fiecare in parte PROPRILE decizii de investii.

Pentru inscriere, accesati link-ul de mai jos si selectati pachetul PLATINUM: https://www.maiorarmy.ro/prezentare-premium/

Inscrierile se pot face pana MARTI ora 19:00.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.