Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Distribuitorul de materiale de construcţii SIPEX va vinde produse Teraplast în centrele sale logistice, în baza unui parteneriat între cele două companii

Distribuitorul de materiale de construcţii SIPEX va vinde produse Teraplast în centrele sale logistice, în baza unui parteneriat între cele două companii

SIPEX, unul dintre cei mai mari distribuitori de materiale de construcţii din România, listat la BVB în piaţa AeRO (simbol bursier SPX), a încheiat un parteneriat strategic cu TeraPlast, prin care va extinde portofoliul de produse vândut prin cele 12 centre logistice.

„Parteneriatul încheiat cu TeraPlast susţine direcţia dezvoltare a SIPEX de creştere a gamei de produse distribuite prin cele 12 centre logistice pe care le deţinem la nivel naţional. SIPEX introduce astfel în portofoliu un sistem complet de încălzire prin pardoseală, calibrat pe nevoile actuale ale consumatorilor, dezvoltat de TeraPlast sub brandul NeoTer. Această soluţie de încălzire este frecvent utilizată pentru construcţiile noi, dar şi pentru proiecte de renovare. Având o experienţă de 25 de ani ca distribuitor în piaţa materialelor de construcţii, suntem convinşi că parteneriatul va aduce valoare adăugată pentru ambele organizaţii.’’, a spus Irinel Gheorghe, CEO SIPEX.

Grupul TeraPlast este cel mai mare procesator de polimeri din centrul şi estul Europei cu activitate pe 5 segmente de afaceri: Instalaţii, Granule, Reciclare PVC rigid, Ferestre şi uşi, Ambalaje flexibile.

„Unul dintre obiectivele noastre în dezvoltarea activităţii de distribuţie este să ajungem mai uşor şi mai rapid la clienţi cu produsele noastre şi în zonele în care acestea încă nu sunt prezente. Sipex este unul dintre cei mai mari distribuitori de materiale de construcţii din România, iar acest parteneriat strategic contribuie la extinderea bazei de distribuţie. În TeraPlast avem parteneriate de lungă durată prin care creştem alături de partenerii noştri în beneficiul întregii pieţe. Avem o foarte bună colaborare cu distribuitorii actuali, cu tradiţie, şi suntem convinşi că această asociere cu Sipex, prin care urmărim ca produsele noastre să fie utilizate mai mult de către dezvoltatorii imobiliari din ţară, va îmbogăţi reţeaua de distribuitori TeraPlast.”, a declarat Alexandru Stânean, CEO TeraPlast.

În cei 25 de ani de activitate, SIPEX a dezvoltat o reţea de 12 centre logistice şi un parc auto de 191 de autovehicule. Punctele de lucru şi de desfacere ale companiei sunt: Braşov, Bucureşti, Cluj, Craiova, Iaşi, Ilfov (Pantelimon), Focşani, Piatra Neamţ, Prahova (Ariceştii Rahtivani), Râmnicu Vâlcea, Suceava, Timişoara.

SIPEX a fost listată la Bursa de Valori Bucureşti în piaţa AeRO în 3 iunie 2022 în urma unui plasament privat prin care a atras 10,6 mil. lei de la 54 de Investitori, iar începând cu 20 martie 2023 acţiunile SIPEX au intrat în structura indicelui BETAeRO.

Grupul TeraPlast este compus din companiile TeraPlast, TeraGlass, TeraPlast Recycling, TeraBio Pack şi Somplast.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.