Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Dolarul american pierde teren în fața yuanului chinezesc: Ce înseamnă asta pentru economia globală și pentru hegemonia americană?

Dolarul american pierde teren în fața yuanului chinezesc: Ce înseamnă asta pentru economia globală și pentru hegemonia americană?

Mna … si iar trebuie sa va spun ca “v-am apus eu” … iata ca dolarul american se duce incet-incet unde ii este locul, si anume “la dracu”! Felicitari Joe Biden si tot cotetul de globalisti sinistrii care au facut ASIA mai unita ca niciodata.

Va aduceti aminte postarile mele cu privire la sanctiunile de 2 lei impotriva rusilor la ORDINUL americanilor ? Va aduceti aminte cand va spuneam ca o sa ii doara pe americani si pe europeni mai mult decat pe rusi ? 😂 Doamne cate injuraturi, blesteme si dusmani mi-am facut anu trecut cand spuneam ca ASIA o sa fie mai unita ca niciodata si dupa mizerile americanilor. 🤦

“Arabia Saudită a intrat într-o alianță comercială cu China, Rusia, India, Pakistan și patru națiuni din Asia Centrală. Mai mult, evoluția vine după știrile despre primul comerț cu energie decontat cu yuani, scăzând și mai mult dependența internațională de dolarul american.”

Si nu uitati ca in ASIA se afla marea majoritate a populatiei planetei, marea majoritate a resurselor naturale si spre mirarea multora, locul unde se produce si se inoveaza cam tot ce e TOP in tehnologie, inteligenta artificiala, 5G si etc. Stiu, sunt multi care inca bat din gura cu americanii insa ii potolesti rapid cand le areti unde PRODUC americanii.

Mna … mi-am luat mii de injuraturi cand am anticipat asta de ANI DE ZILE, am blocat mii de persoane, iar acum imi pare rau ca nu-i mai pot vedea/auzi reactia cand si-o iau in freza, si evident, se mira ca “oare cum s-a ajuns aici” la orice spalat pe creier VESNIC surprins de realitate. Ca na … cand asculti si lingi la propagande fara sa gandesti, asa se intampla.

👉 Sa NU va inregistrati pe www.MAIORArmy.ro unde se discuta toate aspecte de peste 1 an. Stati pe feisbuci si mirati-va cand aflati ca soarele e galben, apa e uda iarba e verde si cerul e albastru. Doamne feri … Lasati pe altii sa profite si sa faca bani din informatiile astea. Voi doar mirati-va si scelerati-va pe internet dupa cum va spun americanii. 👍

PS: Cei ce INCA nu credeti, aveti sursele mai jos:

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.