Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

EGLD depășește borna de $400 în ciuda temerilor că va scădea din cauza lansării MEX. To the moon?

EGLD depășește borna de $400 în ciuda temerilor că va scădea din cauza lansării MEX. To the moon?

Acum vreo 3 zile eram AVERTIZAT de unii ca eu vorbesc de Elrond si de EGLD, si le spun sa cumpere si ca GRESESC fiindca multi o sa vanda EGLD ca sa cumpere MEX si e o manevra/capcana a celor de la Elrond 🤦‍♂️ Mna bun ! Am trecut si peste “jisaturile” ăstora.

In primul rau eu nu oblig pe nimeni sa faca ceva ! N-am nici macar un interes sa fac asta. Dar DA, am interesul de a EDUCA oamenii, de la le deschide mintea (si doamne cata nevoia au oamenii de asta) si de a-i INSTIGA la educatie si documentare continua.

In al doilea rand, DA, investitia in EGLD e inca una cu potential datorita faptului ca Elrond nu ezita sa ne demonstreze, ca au una dintre cele mai stranse comunitati crypto si ca livreaza incontinuu dezvoltare si lansari noi in ecosistemu lor.

Iar legat de MEX, cred ca vom putea face multe X-uri de la nivelul actual al pretului. Apropo, v-ati facut cont la ei, aici https://bit.ly/cont-maiar ? Nu de alta dar e bine sa prindeti “minimele”, nu “maximele”.

Asadar, ramane cum am stabilit inca de cand era 70-100 de dolari si anume ca EGLD are potential foarte mare de a ajunge la 500-1000 dolari sau chiar mai mult. In cat timp ? N-am nici cea mai vaga idee si NIMENI nu are.

Puteti investi in Elrond si alte cryptomonede prin platformele:

– xPortal – https://bit.ly/cont-xportal
– CryptoCom – http://bit.ly/cont-cryptocom
– Tokero – https://cutt.ly/tokero
– Binance – https://bit.ly/38Zy4UK

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.