Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

El este angajatul cu cel mai mare salariu din România

El este angajatul cu cel mai mare salariu din România

Mna bun … si investitorii de retail in Chimcomplex (CRC) asteapta sa primeasca dividende, sa creasca free-float-ul si sa fie bagati in seama de catre Stefan Vuza 😂

Pe presedintele de la ANTIBIOTICE Iasi cand si-a dat un BONUS de vreun milion de LEI (nu euro), toti i-au sarit in cap si l-au terfelit doar pentru ca pe langa activitatea de presedinte al Antibiotice e si politician.

De Stefan Vuza nimeni nu zice nimic acum, ca na … asta e protejat al SRI-ului si nu e COOL terfelirea omului daca nu e politician, chiar daca, repet, chiar daca, pe om il doare efectiv in COT (ca sa ma exprim elegant) de investitorii de retail din companiile lui listate la bursa. Dar na, nu e prost cine cere, ci cine da …

Mai cumparati actiuni Chimcomplex (CRC) 🙂 Hai ca lumea spune ca e pont, fiindca “a crescut mult”. Nu mai conteza ca cresterea aia e din proprile lui tranzactii si ca e foarte supraevaluata, nu mai conteaza ca nu sunt actiuni in piata de nici 2-3% din companie si ca nu are nici un interes sa creasca freefloat-ul … voi cumparati acolo actiuni sa aiba bani de salar manelist omu 🙂


Preşedintele combinatului chimic Chimcomplex Borzeşti, este angajatul din România care a încasat în 2021 cel mai mare salariu din România. Este vorba despre o sumă pe care cei mai mulți români nu reușesc să o agonisească nici în 2 vieți.

Este vorba despre Ştefan Vuza, preşedintele combinatului chimic Chimcomplex Borzeşti. Acesta a încasat, în 2021, 1,7 milioane de euro.

În 2021, Combinatul chimic Chimcomplex Borzeşti a fost cea mai performantă companie de la Bursa de la Bucureşti, având un randament de 1.200%. Potrivit raportului anual de remunerare a conducătorilor societăţii, Ştefan Vuza, preşedintele combinatului, a avut în 2021 un venit net de aproximativ 3,367,266 lei. Conform aceleiaşi surse, Bancila Virgiliu, vicepresedintele companiei a încasat 602,220 de lei, potrivit Romania TV.

Pe lângă sumele de mai sus, cei doi au avut şi un bonus în 2021.

“Suplimentar, sumelor precizate mai sus, domnul Ştefan Vuza şi domnul Virgiliu Băncilă au mai încasat sumele de 5,184,925 lei şi de 3,045,640 lei cu titlu de bonus datorat pentru tranzacţiile de finanţare şi refinanţare a societăţii, respectiv pentru tranzacţiile strategice ale societăţii”, se mai arată în raportul anual de remunerare a conducătorilor societății Chimcomplex S.A. Borzeșţi.

În 2021 Ştefan Vuza a încasat în total 8,5 mil. lei (1,7 mil. euro) de la Chimcomplex, companie cu o capitalizare de 6 miliarde de lei la Bursa de la Bucureşti.

Ce salariu are CEO-ul OMV Petrom. Primește și un bonus anual uriaș, dar și alte avantaje

CEO-ul celei mai importante companii petroliere din România, OMV Petrom, a încasat în 2021, din salariul de bază şi diverse bonusuri, o sumă pe care mulți români nu o pot agonisi nici într-o viață întreagă.

CEO-ul OMV Petrom, Christina Verchere, a încasat un salariu de bază de 414.000 de euro, la care s-a adăugat un bonus anual, de 589.000 de euro, plus o tranșă „de stimulare pe termen lung”, pentru perioada 2019-2021, de 487.700 euro.

Tranșa de stimulare pe termen lung poate fi în numerar sau sub formă de acțiuni, iar plata se realizează la finalul perioadei de performanță de trei ani, conform Profit.ro. După perioada de performanță de trei ani, valoarea de plată și numărul de acțiuni desemnate în acest scop depind de nivelul de realizare a obiectivelor pentru criteriul de performanță respectiv.

Membrii Directoratului OMV Petrom angajați din străinătate primesc și o compensație pentru planurile de pensie anterioare, 248.500 euro în cazul Christinei Verchere . La aceste sume se aplică și indemnizația de 20%, aplicabilă, cu titlu temporar, tuturor contractelor de muncă în vederea compensării transferului contribuțiilor de asigurări sociale de la angajator către angajat.

Luând toate aceste elemente în calcul, în cazul directorului executiv al OMV Petrom, rezultă un total de aproximativ 2.000.000 de euro. Datele au fost publicate în Raportul de Remunerare pentru membrii Directoratului și ai Consiliului de Supraveghere ai OMV Petrom.

Situația celor doi membri de naționalitate română ai directoratului, directorul financiar Alina Popa, respectiv șeful diviziei de rafinare și marketing, Radu Căprău – Salariul lor de bază a fost de circa 270.000 euro, la care s-a adăugat un bonus anual de aproximativ 140.000 euro, și tranșe tot de stimulare pe termen lung, de circa 165-180.000 euro, plus indemnizația de 20% pentru transferul CAS de la angajator către angajat.

Ce salariu câştigă o femeie de serviciu în Capitală

Salariul unei femei de serviciu a mai crescut în ultimii ani, dar diferă în funcţie de locul în care aceasta lucrează.

Spre exemplu, o femeie de serviciu poate câștiga 1.400 lei net, dacă se angajează menajeră în sectorul 4 al Capitalei, potrivit gandul.ro.

La un lanţ cunoscut de hypemarketuri, un agent de curățenie primește 1.800 lei net, iar un șef de echipă 2.200 lei, în diferite zone din București.

Pentru un post de curățenie la bloc, măturat și spălat, unele salarii sunt oferite în euro, respectiv între 100 și 500 de euro.

Același salariu de 1.800 de lei poate primi și o femeie de serviciu angajată la un dispensar medical, pentru dat cu aspiratorul, șters geamurile, șters instrumentele profesionale.

Un alt loc de muncă este oferit în zona Pipera, într-un bloc. Acolo, salariul net oferit unei femei de serviciu este de 2.500 lei net (bonuri de masă incluse).

O altă ofertă de angajare pentru o femeie de serviciu presupune un salariu de 1.600-2.200 lei și tichete de masă de 420 de lei pe lună. Mai mult, se decontează transportul și se oferă sporuri de weekend din salariu de bază/zi lucrătoare.

O altă asociație de proprietari oferă un salariu de 800 lei pentru o femeie de serviciu, program luni-vineri, patru ore, în zona Titan-Ozana, sector 3.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.