Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Elon Musk întreabă pe Twitter dacă să-și vândă 10% din acțiunile Tesla și promite să respecte votul urmăritorilor săi

Elon Musk întreabă pe Twitter dacă să-și vândă 10% din acțiunile Tesla și promite să respecte votul urmăritorilor săi

Elon Musk i-a întrebat pe cei 62 de milioane de urmăritori pe care-i are pe Twitter dacă ar trebui să vândă 10% din acțiunile sale de la Tesla și i-a asigurat că va respecta decizia lor.

Șeful companiei producătoare de autovehicule electrice pare să fie cu gândul la o nouă propunere a democraților, care ar dori să-i taxeze suplimentar pe cei superbogați, țintindu-le acțiunile, de obicei impozitate doar la vânzare.

„S-a vorbit mult în ultimul timp despre câștigurile nerealizate ca instrument de evaziune fiscală, așa că îmi propun să vând 10% din acțiunile mele Tesla”, scrie Elon Musk într-un tweet.

Utilizatorii Twitter pot vota cu „da” sau „nu”. „Voi respecta rezultatele acestui sondaj, oricare ar fi concluzia”, adaugă multimiliardarul. Până dumincă la ora 14:00, aproximativ 57% dintre respondenți au votat „da”.

Cel mai bogat om din lume?

Potrivit Bloomberg, Elon Musk deținea aproximativ 17% din acțiunile Tesla care erau în circulație pe 30 iunie, care valorează în prezent 208,37 miliarde de dolari. De asemenea, antreprenorului i s-a acordat drept compensație un pachet mare de opțiuni pe acțiuni și acțiuni convertibile. Participațiile în celelalte companii ale sale, Neuralink și SpaceX, îl fac pe Elon Musk cel mai bogat om din lume, cu o avere estimată de Bloomberg la 338 de miliarde de dolari.

„Rețineți că nu iau salariu sau bonusuri de la nicio companie”, spune Elon Musk. „Am doar acțiuni, așa că singura modalitate prin care pot plăti impozite este să vând acțiuni”, adaugă el.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.