Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Elon Musk, investește în Twitter și preia 9,2% din rețeau socială

Elon Musk, investește în Twitter și preia 9,2% din rețeau socială

Acțiunile Twitter cresc cu peste 25% după ce Elon Musk, co-fondatrul Tesla, preia 9.2% din acțiunile companiei de social media.

Elon Musk deține 73.486.938 de acțiuni ale Twitter, ceea ce reprezintă un pachet de 9,2% din acțiunile companiei, potrivit documentului Comisiei pentru Valori Mobiliare și Burse.

Miza valorează mai mult de 2,8 miliarde de dolari, pe baza prețului de închidere al acțiunilor Twitter de vineri.

După anunț, acțiunile Twitter au crescut in pre-market cu peste 25%, tranzacționându-se la aproximativ 49,40 USD per acțiune.

Actiuni twitter aici: https://bit.ly/actiuni-twitter

Achiziția lui Musk vine la mai puțin de două săptămâni după ce a criticat compania, interogând oamenii de pe retea dacă Twitter aderă la principiile libertății de exprimare. „Având în vedere că Twitter servește de facto drept piață publică, nerespectarea principiilor libertății de exprimare subminează în mod fundamental democrația”, a scris Musk pe Twitter. “Ce ar trebui făcut?”

La sfârșitul lunii trecute, Musk a mai spus că are în vedere construirea unei noi platforme de socializare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.