Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

eMAG Black Friday 2022 – Ce promite compania pentru ziua de 11 noiembrie

eMAG Black Friday 2022 – Ce promite compania pentru ziua de 11 noiembrie

eMAG estimează că vânzările de Black Friday vor totaliza 639 milioane lei – cu 30 de milioane mai mult decât anul trecut – și spune că numărul de oferte va fi de 1,5 milioane de Black Friday. eMAG promite că produsele comandate vor ajunge la toată lumea până pe 25 noiembrie. De Black Friday, eMAG vinde într-o zi cât într-o lună obișnuită.

Cei de la eMAG spun că au crescut cu 23% căutările pe Google legate de Black Friday, iar interesul este mai mare decât anul trecut și vânzările estimate vor fi cu 5% mai mari față de 2021, când totalul a fost 609 milioane lei.

Compania spune că la 69% dintre oferte, produsul va avea cel mai mic preț din 2022, în timp ce la restul de 31% dintre produse cel mai mic preț a fost în campaniile precedente de reduceri.

În primele trei zile vor fi livrate 300.000 – 350.000 de comenzi/zi, estimează compania.

Șefii companiei spun că nu mai sunt probleme grave cu produsele care vin din China, spre diferență de edițiile de BF din 2020 și 2021. Sub 10% dintre produse sunt afectate de problemele de aprovizionare din China.

Sondaje făcute de eMAG arată că cei mai mulți vor cumpăra electrocasnice mici, televizoare, telefoane mobile, haine și frigidere. Spre deosebire de ultimii doi ani, când s-au cumpărat produse pentru casă, pe fondul pandemiei, în 2022 este de așteptat să fie cumpărate multe produse ce au legătură cu ieșitul, cum ar fi hainele și parfumurile.

Cei de la eMAG nu au comunicat ora la care va începe Black Friday pe 11 noiembrie, mulțumindu-se să spună că va fi „dimineață devreme”. Compania spune că vor fi în ofertă 160.000 de electrocasnice mici, 60.000 de televizoare, 205.000 smartphone-uri și gadget-uri, 40.000 de laptop-uri și 60.000 de frigidere și mașini de spălat.

Compania promite că toată lumea își va primi produsele până pe 25 noiembrie și că 75% dintre comenzi vor fi expediate în primele cinci zile de după 11 noiembrie. În București, eMAG estimează că aproape 40.000 de colete vor ajunge la easybox în seara de vineri 11 noiembrie.

La fel ca anii trecuți, vor fi vândute vouchere de cazare, reduceri pentru mașini noi și vouchere de reducere la bilete de avion. Tot precum anii trecuți, în ofertă va fi și aur.

eMAG a investit 43 milioane euro pentru automatizarea centrului logistic din Joița (jud Giurgiu), instalând un robot industrial de preluare, de mari dimensiuni și 432 de roboți mai mici, de tip „shuttle”. Pe partea de tehnologie (servere, hosting, cloud, relații cu clienții) investițiile au fost de 4,3 milioane euro.

Sursa: hotnews.ro

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.