Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Ethereum atinge maxime istorice pe măsură ce piața cripto se ridică la 3 trilioane de dolari

Ethereum atinge maxime istorice pe măsură ce piața cripto se ridică la 3 trilioane de dolari

Pe măsură ce Bitcoin se apropie rapid de maximele istorice de peste 67.000 USD, Ethereum, Solana și Polkadot sărbătoresc deja noi recorduri.

Rivalitatea dintre platformele de contact inteligente a declanșat săptămâna trecută o cursă frenetică mai mare. Ethereum a urcat la 5.000 USD, iar Polkadot a depășit 50 USD pe măsură ce mult-așteptatele licitații parachain au fost lansate joi. În altă parte, Bitcoin Cash a crescut pentru scurt timp cu 5% într-un comunicat de presă fals, și Shiba Inu au scăzut cu 28% față de valoarea maximă recentă.

Între timp, Bitcoin continuă devine popular la cele mai înalte niveluri ale societății. Prețurile au crescut cu 7% săptămâna trecută, deoarece mai mulți primari americani s-au angajat să-și transforme salariul în Bitcoin și banca globală de investiții Jefferies a aprobat criptoactivul ca alternativă la aur.

Repere din această săptămână

  • Solana îl depășește pe Cardano într-un raliu record
  • Un analist bancar de top alege Bitcoin în locul aurului

Solana îl depășește pe Cardano într-un raliu record

Cotele maxime istorice ale Ethereum au declanșat miercuri o explozie a altcoin, în timp ce platformele rivale de contracte inteligente s-au întrecut pentru a-și doborî propriile recorduri.

În mijlocul entuziasmului, Solana a urcat în topuri pentru a-l depăși pe Cardano și a revendica locul ca al patrulea ca mărime criptoactiv. Se așteaptă că blockchain-ul smart contract, care a crescut cu 17.000% în acest an, să devină unul dintre cei mai puternici rivali ai Ethereum.

La scurtă distanță, Polkadot a adăugat 5% săptămâna trecută la lansarea parachains, învinsă de platforma de tokenuri bazată pe Polkadot, Enjin care a crescut cu 20%.

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Un analist bancar de top alege Bitcoin în locul aurului

Potrivit unui analist de top la firma globală de investiții bancare Jefferies, aurul își pierde strălucirea în fața Bitcoin.

Șeful global al strategiei de acțiuni Christopher Wood și-a redus alocarea pentru aur în favoarea Bitcoin și a avertizat băncile că blockchain ar putea reduce nevoia de intermediari și ar putea declanșa sfârșitul „standardului de hârtie în dolari”.

Wood se alătură unui cor tot mai mare de voci din cele mai înalte eșaloane ale finanțelor globale – inclusiv Anthony Scaramucci de la SkyBridge Capital – care sunt optimiste cu privire la perspectivele Bitcoin de a rivaliza cu aurul ca magazin de valoare pentru secolul XXI.

Săptămâna viitoare

După o săptămână nebună în care altcoin-urile crescânde au trimis valoarea de piață cripto la aproape 3 trilioane de dolari, am putea vedea acum fonduri revenind înapoi în Bitcoin.

Acest lucru ar putea împinge activul până la 67.000 USD, pentru a se potrivi cu cotele maxime istorice anterioare, stabilite la sfârșitul lunii octombrie.

O astfel de acțiune optimistă a prețurilor ar fi susținută de multa așteptata actualizare Taproot. Acesta este programat să fie disponibil săptămâna viitoare și va aduce rețelei Bitcoin o confidențialitate și o eficiență mai mare.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Cuvinte cheie:

Bitcoin, crypto, Ethereum, polkadot
Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.