Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

eToro lansează un portofoliu ESG diversificat

eToro lansează un portofoliu ESG diversificat

ESG icon concept in the hand for environmental, social, and governance in sustainable and ethical business on the Network connection on a green background.
  • eToro lansează un portofoliu care oferă expunere la companiil care sunt lideri potrivit criteriilor ESG, incluzând o gamă diversificată de acțiuni din 11 sectoare industriale.
  • Lansarea vine la scurt timp de la debutul scorurilor ESG pentru peste 2.700 de acțiuni pe eToro

Rețeaua socială de investiții eToro a anunțat astăzi lansarea ESG-Leaders, un portofoliu care oferă investitorilor individuali o expunere pe termen lung la companii care sunt lideri în ceea ce privește cele mai bune practici de mediu, sociale și de guvernanță (ESG). 

“Cercetările noastre1) arată că trei din cinci (62%) investitori de retail iau în considerare uneori sau întotdeauna factorii ESG înainte de a investi. Perspectivele ESG pot oferi informații suplimentare despre o companie, perspective care nu sunt de obicei luate în considerare în analiza financiară tradițională și tot mai multe dovezi sugerează că o performanță ESG pozitivă poate îmbunătăți randamentele“, a explicat Dani Brinker, șeful portofoliilor de investiții de la eToro.

Portofoliul este construit prin identificarea a patru companii cu unele dintre cele mai mari scoruri ESG pentru sectorul lor din 11 sectoare industriale, luând în considerare, de asemenea, capitalizarea pieței, lichiditatea și ratingurile analiștilor din din perspectiva vânzărilor. Cele 11 sectoare industriale acoperite sunt: bunuri de consum discreționar, bunuri de consum de bază, energie, sectorul financiar, sănătate, industrie, tehnologia informației, procesarea materiilor prime, imobiliare, servicii de telecomunicații și utilități. Printre numele din portofoliu se numără Beiersdorf, compania-mamă a Nivea, ABB, Nvidia și Telefonica. 

“În funcție de natura sectorului în care activează, companiile sunt afectate diferit de factorii de mediu, sociali și de guvernanță. De exemplu, o companie din domeniul energiei va fi mai expusă la riscurile generate de factorii de mediu, în timp ce o companie din domeniul serviciilor financiare este mai probabil să fie expusă la riscurile de guvernanță. Construirea unui portofoliu format din liderii ESG din 11 sectoare industriale asigură un portofoliu cuprinzător și diversificat, care oferă expunere la companii lider în toate cele trei aspecte ESG”, a adăugat Dani Brinker.

Lansarea portofoliului urmează introducerii pe platforma eToro a scorurilor ESG pentru peste 2.700 de acțiuni. Realizate de ESG Book, un lider global în domeniul datelor și tehnologiei ESG, scorurile ESG combină cele mai recente știri de pe piață, semnalele ONG-urilor și informațiile raportate de companii, permițând utilizatorilor să ia în considerare factorii de mediu, sociali și de guvernanță atunci când își construiesc portofoliile. 

Click aici pentru a vedea oferta de actiuni de la eToro!

Portofoliile eToro oferă investitorilor expuneri gata pregătite și complet alocate, grupate pe diverse teme de investiții. Reunind mai multe active pe baza unei metodologii definite și utilizând o abordare pasivă a investițiilor, portofoliile eToro sunt soluții de investiții pe termen lung care oferă o expunere diversificată fără comisioane de administrare.

Investiția inițială începe de la 500 de dolari, iar investitorii pot accesa instrumente și grafice pentru a urmări performanța portofoliului, în timp ce feed-ul social al eToro îi va ține la curent cu evoluțiile din sector. Deocamdată, acest portofoliu nu este disponibil pentru utilizatorii din SUA.

Despre eToro 

eToro este o platformă de investiții multi-active ce le permite tuturor să își dezvolte cunoștințele și să-și crească veniturile ca parte a unei comunități globale de investitori de succes . eToro a fost fondată în 2007 cu misiunea de a deschide piețele globale pentru ca toți cei interesați să poată tranzacționa și investi într-un mod simplu și transparent. Platforma eToro permite tuturor să investească în activele pe care și le doresc, de la acțiuni la mărfuri până la active cripto. Suntem o comunitate globală cu peste 30 milioane de utilizatori înregistrați care își împărtășesc strategiile de investiții; oricine poate copia tranzacțiile celor care au avut cel mai mult succes. Datorită simplității platformei, utilizatorii pot cumpăra, deține sau vinde active, pot să își monitorizeze portofoliul în timp real, și pot tranzacționa oricând doresc.

DISCLAIMER

Copy Trading nu reprezintă consultanță în materie de investiții. Valoarea investițiilor dumneavoastră poate crește sau scădea. Capitalul dumneavoastră este expus riscului.

Această comunicare este doar în scopuri de informare și educație și nu trebuie luată drept sfat pentru investiții sau recomandare personală, ofertă sau solicitare de a cumpăra sau vinde orice instrumente financiare. Acest material a fost pregătit fără a ține cont de vreun obiectiv de investiții anume al destinatarului sau de situația sa financiară și nu a fost pregătit în conformitate cu cerințele legale și de reglementare pentru promovarea cercetărilor independente. Orice referință la performanțele trecute sau viitoare ale unui instrument financiar, indice sau produs de investiții complex nu sunt și nu trebuie considerate a fi un indicator sigur pentru rezultate viitoare. eToro nu își asumă nicio răspundere că informațiile incluse în acest raport sunt în totalitate corecte și complete.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.