Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Extaz și agonie: Va reveni vreodată Terra (LUNA) la 120 USD?

Extaz și agonie: Va reveni vreodată Terra (LUNA) la 120 USD?

Ciclul de știri cripto din ultimele două săptămâni a fost în mare parte dominat de Terra (LUNA). Moneda a trecut de la a fi unul dintre cele mai valoroase zece criptoactive la clasarea sub 200. Totul s-a întâmplat în câteva zile. În acest context, va reveni vreodată platforma stablecoin  la perioada sa de glorie? Iată câteva momente importante:

Terra (LUNA) s-a prăbușit literalmente în ultima săptămână.

Moneda a atins minimele istorice, deși am observat o ușoară recuperare.

În acest moment, LUNA se confruntă cu o volatilitate uriașă, cu variații de până la 50% pe zi.

Va reveni Terra vreodată la 120 USD?

Terra (LUNA) a fost întotdeauna văzută ca cireașa de pe tort în ceea ce privește cripto. A fost printre cele mai valoroase zece active de pe piață și pentru o lungă perioadă de timp, s-a tranzacționat la peste 100 USD. Dar, după perioade de declin, moneda s-a stabilit la aproximativ 40 de dolari în 2022.

Cu toate acestea, toată această valoare a fost ștearsă după ce moneda stabilă UST fixată la dolar și-a pierdut paritatea. LUNA pur și simplu s-a prăbușit și acum se vinde la sume modice. O întoarcere la glorie nu va fi însă atât de simplă. Deși a raportat o ușoară recuperare în ultimele zile, există prea multă volatilitate în jurul LUNA pentru a putea spune cu siguranță că va reveni.

În plus, multe dintre lucrurile care trebuie să se întâmple pentru a da o șansă LUNA nu s-au întâmplat încă. UST este încă deconectat, iar comunitatea Terra rămâne fără modalități de a apăra stablecoin-ul.

Va fi un miracol dacă LUNA s-ar întoarce la 1$, darămite la 120$.

Ar trebui să cumpărați dip-ul LUNA?

Puteți începe să tranzacționați LUNA aici, dar nu este bine să o țineți. După cum s-a menționat mai sus, din cauza volatilității ridicate, moneda oscilează foarte mult.

Acest lucru oferă traderilor speculativi pe termen scurt șansa de a câștiga sume colosale. Dar, pe termen lung, LUNA este prea riscantă acum.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Cuvinte cheie:

crash, crypto, LUNA, prabusire, scaderi, Terra, UST
Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.