Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

FireByte Games – Participare in proiectul Age of Battles pe blockchainul Polygon

FireByte Games – Participare in proiectul Age of Battles pe blockchainul Polygon

Firebyte Games S.A. (FRB) informeaza investitorii referitor la faptul ca, prin intermediul subsidiarei din Turcia Firebyte Games Yazılım Ticaret Limited Sirketicu, s-a decis participarea companiei in dezvoltarea unui metavers GameFi denumit ”Age of Battles”, in sfera tehnologiei blockchain, impreuna cu Polygon Studios si IndiGG in calitate de investitori fondatori.

Proiectul ”Age of Battles” va fi lansat pe blockchainul Polygon (MATIC). Platforma Polygon gazduieste peste 7.000 de aplicatii, are peste 2,7 milioane de utilizatori activi lunar, acestia generand zilnic peste 3 milioane de tranzactii. Capitalizarea Platformei Polygon este de peste 10 miliarde USD.

Metaversul ”Age of Battles” (AOB) reprezinta o colectie de jocuri de strategie incadrate intr-un sistem ”Free2Play” si ”Play2Earn” care vor fi disponibile atat in varianta dispozitivelor mobile cat si PC. ”Age of Battles” isi propune sa functioneze intr-un mediu descentralizat, in care comunitatea de jucatori si investitori (detinatori de token AOB) sa guverneze proiectul.

In cadrul proiectului, Firebyte Games va oferi servicii de dezvoltare de produse in metaversul ”Age of Battles” si va beneficia de sumele aferente celor 3 runde de finantare (seed, private salepublic sale). Totodata, compania va detine dreptul de proprietate asupra unui procent de 4% din numarul total de monede virtuale (tokeni AOB) care vor fi emise pe durata de viata a proiectului.

In perioada curenta se desfasoara prima runda de finantare (Seed), coordonata de catre Polygon Studios, in care se vizeaza atragerea sumei de aproximativ 400.000 USD, in crypto-moneda USDT. La momentul realizarii prezentului raport, 25% din aceasta runda de finantare a fost subscrisa, urmand ca pana la finalul lunii aprilie 2022 sa fie subscrisa integral.

Conducecea companiei estimeaza ca prin intermediul urmatoarelor doua runde de finantare (private sale si public sale) necesare dezvoltarii proiectului ”Age of Battles”, vor putea fi atrase sume cumulate de peste 3 milioane USD.

O prezentare mult mai detaliata a proiectului poate fi consultata accesand site-ul: http://ageofbattles.io/

Firebyte Games SA este primul dezvoltator de jocuri pentru dispozitive mobile listat la Bursa de Valori Bucuresti (simbol: FRB).

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.