Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Focar de COVID-19 la bordul unei nave de croazieră Carnival. Acțiunile scad 6%

Focar de COVID-19 la bordul unei nave de croazieră Carnival. Acțiunile scad 6%

Unii dintre pasagerii navei de croazieră Carnival, plecată de la Miami, la Seattle sunt în carantină după apariția unui focar de COVID-19 la bordul navei, potrivit CBS News.

Carnival nu a spus câți dintre cei aproximativ 2.100 de pasageri de la bord au fost infectați. Focarul a apărut în timpul călătoriei navei între Miami, de unde a plecat nava luna trecută, și Seattle, unde a sosit marți. La acostare, toți pasagerii infectați au fost mutați la hoteluri din zonă pentru izolare.

Darren Siefertson, care a fost pe șapte nave de croazieră din august, s-a numărat printre cei care au fost depistați pozitiv. El nu este mulțumit de modul în care au fost gestionate lucrurile.

„Am stat literalmente în această cameră timp de șase zile, fără serviciu telefonic, nu răspundeau la telefon”, a declarat Siefertson pentru CBS News.

Siefertson spune că partenerul său de călătorie și colegul său de cameră au rămas cu el în cameră, în ciuda faptului că testul a fost negativ, și că o listă cu numele și numerele de cabină ale pasagerilor care aveau virusul a fost afișată lângă lifturi.

Carnival menționează că au fost vaccinați călătorii și testați înainte de îmbarcare. Într-o declarație pentru CBS News, compania a spus: „Protocoalele noastre de sănătate și siguranță depășesc liniile directoare ale CDC” și „măsuri suplimentare au fost implementate în timpul călătoriei”. Dar acest lucru nu aduce prea multă consolare pasagerilor precum Siefertson.

„Din nefericire, această navă a fost atât de nepregătită și atât de prost gestionată încât mulți dintre noi au avut mult de suferit”, a spus el.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.