Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Fondul Monetar International cere statului El Salvador sa renunțe la Bitcoin ca moneda oficiala de plată 😂

Fondul Monetar International cere statului El Salvador sa renunțe la Bitcoin ca moneda oficiala de plată 😂

Cum au stat leprele la panda sa scada Bitcoinu ca sa-i ceara treaba asta si sa dea un semnal ca “uite ce patesti daca te pui impotriva dolarului. 🤣 Hahah 🤣

Hai sa inceapa pariurile, zic! Va baga in seama Nayib Bukele cerinta Fondului Monetar International sau il va durea in cot asa cum ar face orice om sanatos la cap care stie ce face, chiar si cu pretul pierderii scaunului de presedinte daca cumva se va porni o campanie “scurta” de defaimare pe seama scaderii temporare a bitcoinului pana va reveni pe crestere ?

PS: El Salvador e prima tara din lume care are bitcoinul a doua moneda oficiala de plata si detine 1500 de bitcoini in rezerva nationala.

In ultima perioada, scazand pretul bitcoin, evident e momentul perfect sa se puna problema sa asculte de IMF ca si cum El Salvador ar avea viata buna cu dolarul american. 🤣

DA, sunt convins ca in anii urmatori (chiar si anul asta), tot mai multe tari vor adopta Bitcoin ca moneda oficiala de plata, si DA, cu siguranta pentru inceput vor fi tari mici ca marime, dupa care incet-incet va face pasul acesta si tari mai mari.

Si e absolut normal sa se inceapa cu tari mici, fiindca ele sunt vai de steaua lor si au omoneda oficiala care e masiv devalorizata iar daca vor adopta Bitcoin-ul, indirect vor intra in liga mare deoarece pretul bitcoin-ului este la fel si in SUA si in Nigeria si in El Salvador si in Congo si peste tot.

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.