Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Frații Dedeman cuceresc Italia / Cumpără un megahotel cu 167 de camere: “Aici a stat Churchill”

Frații Dedeman cuceresc Italia / Cumpără un megahotel cu 167 de camere: “Aici a stat Churchill”

Frații Pavăl, patronii de la Dedeman, aflați în topul celor mai bogați oameni din România, cumpără un hotel din Italia, într-o asociere cu o firmă de gestiune imobiliară din Lituania, potrivit presei străine.

Frații Pavăl cumpără Grand Hotel Gardone, din Italia

Un comunicat de presă de câteva rânduri a fost transmis de familia Mizzaro Papini, proprietara pachetului de acțiuni a hotelului Grand și de cumpărătorii Apex Alliance, o companie de management hotelier cu sediul în Lituania, și Paval Holding, scrie gardapost.it.

În text se arată că reprezentanții celor trei firme se află în faza finală a negocierilor pentru achiziționarea întregului pachet de acțiuni ale hotelului „Grand Hotel Gardone”. Nu sunt furnizate însă informații despre valoarea vânzării.

„Noua proprietate intenționează să redeschidă hotelul în iunie și să finalizeze sezonul 2023, înainte de a începe lucrări majore de restyling la structură pentru a permite hotelului să se poziționeze într-o manieră câștigătoare pe piața de 5 stele de lux”, mai anunță comunicatul.

Hotelul, simbol al turismului Lacului Garda

„Grand Hotel Gardone”, inaugurat în 1884, este simbolul turismului din Garda. Prin dimensiunea sa impunătoare, hotelul de patru stele are acum 167 de camere și găzduiește anual între 45.000 și 50.000 de vizitatori.

În perioada de dinaintea Marelui Război, a găzduit regi și nobili din toată Europa, precum regele George al Saxoniei. În 1902 a stat acolo Paul Heys, un scriitor german care a luat Premiul Nobel pentru literatură în 1910.

Winston Churchill a stat acolo în 1949 , făcându-l o legendă în rândul turiștilor englezi. În camerele sale au trecut, printre alții, scriitorii Somerset Maugham și Vladimir Nabokov, astronaută rusă Valentina Tereskova, prima femeie în spațiu, cercetătorul Albert Sabin, descoperitorul vaccinului antipolio.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.