Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Gautam Adani este acum a doua cea mai bogată persoană din lume după Elon Musk

Gautam Adani este acum a doua cea mai bogată persoană din lume după Elon Musk

Miliardarul indian Gautam Adani este acum a doua cea mai bogată persoană din lume. Singura persoană mai bogată decât el acum este șeful Tesla, Elon Musk.

Președintele grupului Adani, în vârstă de 60 de ani, l-a înlocuit pe Bernard Arnault pe lista Forbes a miliardarului în timp real . Averea sa netă se ridică acum la 155,5 miliarde de dolari (12,37 lakh crore rupii) și este acum primul asiatic care este clasat printre primii trei miliardari la nivel global.

Puteti investi in India prin acest ETF: https://bit.ly/inda-etf

Afacerile lui Adani includ producția de cărbune, generarea de energie termică și infrastructură. Compania sa este cel mai mare operator portuar privat din India și își extinde, de asemenea, activitatea de aeroporturi .

Averea lui Adani a crescut pe pariurile sale pe sectorul energetic verde al Indiei .

Este de așteptat să crească în continuare în viitorul apropiat. Firma de produse esențiale pentru bucătărie a Adani Group, Adani Wilmar, caută achiziții locale și în străinătate pentru a-și extinde activitatea de operațiuni alimentare.

Compania caută să achiziționeze mărci în companii de distribuție și alimente de bază pentru a-și spori oferta și acoperirea de bunuri de larg consum, a declarat CEO-ul și directorul general Adani Wilmar, Angshu Mallick, pentru Bloomberg.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.