Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Genius Brands extinde canalul Kartoon! Worldwide prin lansarea “Kartoon Genius” în America Latină, Orientul Mijlociu și Africa de Nord

Genius Brands extinde canalul Kartoon! Worldwide prin lansarea “Kartoon Genius” în America Latină, Orientul Mijlociu și Africa de Nord

Profitând de investiția sa strategică în compania germană Your Family Entertainment AG, pentru a extinde prezența globală a Kartoon Channel!, Genius Brands International, Inc. (NASDAQ: GNUS) a anunțat astăzi lansarea noului canal Kartoon Channel! la nivel mondial, “Kartoon Genius”, în America Latină și în regiunea Orientului Mijlociu și Africa de Nord, ajungând în 67 de țări.

Săptămâna aceasta, blocul de programe Kartoon Genius, cu o durată de două ore, de luni până vineri, are premiera în regiunea Orientului Mijlociu & Africa de Nord (MENA) pe canalul linear panregional de televiziune cu plată, dublat integral în arabă și engleză. Pe 7 martie, blocul de programe a debutat în întreaga Americă Centrală și de Sud pe canalul liniar 24/7, oferind conținut în limbile spaniolă și engleză.

Blocurile de programe Kartoon Genius oferă conținut original în premieră pe aceste platforme și oferă divertisment pozitiv pentru copii și familii, subliniat de siguranță și îmbogățire. Printre serialele din linia blocurilor de programare se numără Stan Lee’s Superhero Kindergarten, Llama Llama, Rainbow Rangers, Warren Buffett’s Secret Millionaires Club, Thomas Edison’s Secret Lab și multe altele.

Puteti investi in Genius Brands prin platformele:

Director general al Kartoon Channel! Worldwide, Paul Robinson, care a ocupat anterior funcția de Managing Director al Walt Disney Television International și Senior Vice President Disney Channel Worldwide, a comentat: “În acest moment, am fost foarte încântat să vă prezint un nou proiect: “Divertismentul pozitiv și înălțător pentru copii este mai solicitat astăzi ca niciodată. De când ne-am anunțat angajamentul de a lansa Kartoon Channel! la nivel internațional, în urmă cu mai puțin de trei luni, avem un start fantastic cu lansări pan-regionale în următoarele două săptămâni în Orientul Mijlociu, Africa de Nord, America Centrală și America de Sud pe platformele de programe prin intermediul investiției Genius Brands în YFE. Creșterea canalului Kartoon Channel! în ultimii doi ani în Statele Unite, condus de Jon Ollwerther, a fost extraordinară. În ciuda provocărilor globale, divertismentul pentru copii este atemporal și durabil. Suntem extrem de entuziasmați de numeroasele oportunități pe care le avem de a aduce canalul în restul lumii și de a-l transforma în destinația de divertisment preeminentă pentru copii.”

Despre Genius Brands International

Genius Brands International, Inc. (GNUS) este o companie globală lider în domeniul media pentru copii, care dezvoltă, produce, comercializează și acordă licențe pentru proprietăți de divertisment pentru copii și produse de consum de marcă pentru distribuție media și cu amănuntul.

Portofoliul de “conținut cu un scop” al companiei include Stan Lee’s Superhero Kindergarten, cu Arnold Schwarzenegger, pe Kartoon Channel!; Shaq’s Garage, cu Shaquille O’Neal pe Kartoon Channel!; Rainbow Rangers pe Kartoon Channel! și Netflix; Llama Llama, cu Jennifer Garner în rolul principal, pe Netflix; marca premiată pentru copii mici Baby Genius; seria de comedie de aventuri STEM Thomas Edison’s Secret Lab; și seria de antreprenoriat Warren Buffett’s Secret Millionaires Club.

Prin acorduri de licență cu parteneri de top, personajele din proprietatea intelectuală a Genius Brands apar, de asemenea, pe o gamă largă de produse de consum pentru piața mondială de retail. Programele Kartoon Channel! și Kartoon Classroom! ale companiei sunt disponibile în peste 100 de milioane de gospodării de televiziune din SUA prin intermediul unei game largi de platforme de distribuție, inclusiv Comcast, Cox, DISH, Sling TV, Amazon Prime, Amazon Fire, Apple TV, Apple iOS, Android TV, Android Mobil, Google Play, Xumo, Roku, Tubi, YouTube, KartoonChannel.com, Samsung Smart TV și LG TV. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vizitați www.gnusbrands.com

Citeste ce am mai scris despre Genius Brands:

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.