Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Ghid: Cum puteti investi in TOKERO Level Up Token (+ un BONUS)

Ghid: Cum puteti investi in TOKERO Level Up Token (+ un BONUS)

Incepand de AZI puteti investi in TOKEN-ul celor de la Tokero iar cei ce o faceti prin comunitatea mea aveti un BONUS de 3% daca folositi COD promotional: BTCINV

FOARTE IMPORTANT: Va recomand ca cei ce doriti sa investiti sa imi dati un mesaj privat pentru a ne asigura ca primiti acel BONUS de 3% la suma investita in TOKENI tokero!

Nu uitati sa studiati whitepaper-ul si restul detalilor referitoare la perioada de vesting si etc. Pentru orice informatii, imi puteti scrie in privat si va ajut cu tot ce aveti nevoie SAU le scrieti direct celor de la TOKERO.

PS: Not financial advice! Eu doar va spun in ce investesc eu iar daca doriti sa o faceti si voi, este pe responsabilitatea voastra la fel cum investitia mea e responsabillitatea mea si a nimanui altcineva.

La TOKERO, ne propunem să creștem semnificativ numărul de persoane educate financiar. Ne străduim să creăm și să integrăm noua generație de specialiști web3 în cariera lor, revoluționând modul în care se desfășoară educația financiară. Folosim cele mai moderne și atractive instrumente și tehnologii, inclusiv criptomonede și blockchain.

Educația financiară are un impact major asupra oamenilor. Persoanele cu educație financiară își pot gestiona resursele mai eficient, pot reduce stresul financiar, își pot planifica viitorul cu încredere, pot evita înșelătoriile și pot contribui la o societate mai stabilă și mai prosperă.

La TOKERO, ajutăm utilizatorii să evolueze în cariera lor de la începători la profesioniști, antreprenori și chiar investitori, oferindu-le un ecosistem real tehnic și de afaceri. Spre deosebire de majoritatea proiectelor, oferim nu doar educație, ci și oportunități de carieră. De la zero la erou!

Problemele:

  • Educație financiară slabă la nivel global, în special în Europa și România.
  • Acces dificil la instrumentele financiare tradiționale.
  • Creșterea complexității platformelor de tranzacționare.
  • Lipsa unor sisteme adecvate de formare profesională.
  • Lipsa mentorilor de încredere.
  • Comunitățile deja create sunt dispersate.
  • Lipsa metodelor de certificare/acreditare pentru experții/mentorii web3.
  • Nu există metode de măsurare a impactului real al celor activi în această industrie.

Soluția noastră:

Un ecosistem complex de afaceri (360 de grade) și un program de educație și carieră în care te poți dezvolta ca persoană de la un simplu utilizator începător la un profesionist, antreprenor sau investitor. Instrumentul central și combustibilul întregului ecosistem este Tokenul TOKERO Level UP.

În centrul ecosistemului nostru vor fi „Criptoprimarii”, reprezentanții TOKERO din industrie și cei mai importanți ambasadori ai misiunii noastre.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.