Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Gigantul chinez de ride-hailing Didi Global se va retrage de la Bursa din New York

Gigantul chinez de ride-hailing Didi Global se va retrage de la Bursa din New York

Gigantul chinez de ride-hailing Didi Global se va retrage de la Bursa de Valori din New York, după ce majoritatea acționarilor companiei au votat în favoarea planului, punând capăt unei confruntări de un an cu Beijingul cu privire la listarea sa la bursa americană, transmite Reuters. Într-o adunare generală extraordinară desfășurată luni, 96,26% dintre acționarii prezenți care și-au exprimat votul au votat în favoarea retragerii certificatelor americane de depozit ale Didi de la NYSE, a spus compania.

Din cele 1,2 miliarde de acțiuni în circulație la 28 aprilie a acestui an, membrii care dețin aproximativ 811,44 milioane de acțiuni au votat în AGA.

“Este singura opțiune pentru acționari. Aveau să fie în purgatoriu dacă (Didi) persista în nesupunerea față de guvernul chinez”, a declarat Thomas Hayes, președintele Green Hill Capital.

Didi, care luna trecută a stabilit AGA din 23 mai pentru a vota planurile de retragere, a mai spus la momentul respectiv că nu va solicita listarea acțiunilor sale la nicio altă bursă înainte de finalizarea delistării din SUA. Nu există nicio promisiune din partea Didi dacă se va putea lista cu succes la bursa din Hong Kong după delistarea de la New York.

Didi s-a străduit să-și readucă afacerea la normal după ce a înfuriat autoritățile de reglementare chineze, continuând cu listarea sa de 4,4 miliarde de dolari la New York, în iunie anul trecut, în ciuda faptului că i s-a cerut să o suspende.

La câteva zile după ce Didi a devenit companie publică, agenția chineză de regtlementare a internetului Cyberspace Administration of China (CAC) a lansat o investigație de securitate cibernetică asupra practicilor companiei privind datele și a ordonat magazinelor de aplicații să elimine 25 de aplicații mobile operate de Didi. Agenția a mai cerut Didi să nu mai înregistreze noi utilizatori, invocând securitatea națională și interesul public.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.