Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Obligațiuni & Titluri de stat

$HEART – token cu o creștere de peste 10x, se listează mâine pe Tokero

$HEART – token cu o creștere de peste 10x, se listează mâine pe Tokero

Personal am investit in acest proiect inca din presale si sunt foarte bucuros de investitia facuta deoarece asa cum am scris si’n titlu, am DEJA un randament de peste 10x. Atunci când toată piața crypto era pe roșu, token-ul $HEART by Humans a fost printre singurii tokeni care a crescut continuu.

Mâine, 1 februarie, token-ul va fi disponibil pe TOKERO. Îți poți diversifica portofoliul simplu și rapid. Nu ești condiționat să fii Tokero PRO pentru a te bucura de noile oportunități din crypto.

Aici iti poti deschide un cont pe Tokero.com!

Câteva mențiuni despre proiectul HUMANS:

  1. a lansat prima tehnologie blockchain din lume cu model de validare biometrică – PROOF OF HUMAN;
  2. a atras încă de la început fonduri de investiții importante precum Early Game Ventures şi Roca X;
  3. în 2021 a închis o rundă privată de finanțare de 9 milioane de dolari! Printre investitori – Răzvan Munteanu și Elrond Research;
  4. are o echipă cu vastă experiență în blockchain și AI și toate atuurile să livreze ceea ce își propune!

Domeniu crypto, AI (inteligența artificială) și tehnologia blockchain se dezvoltă cu o viteză spectaculoasă! Acum este timpul potrivit pentru a descoperi și de a te bucura de oportunitățile crypto. Nu mai dorim să repetăm istoria cu “Dacă investeam în Bitcoin acum 5 ani …”, nu?

Proiectul Humans și token-ul $HEART au un potențial superb de creștere, de ce să nu profităm de el acum?!

Nota bene: După cum știi piața crypto este una volatilă, din acest motiv te încurajăm să investești atât cât îți poți permite să pierzi. Analizează, informează-te și investește SMART.

Puteti investi in cryptomonede si prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Cuvinte cheie:

AI, crypto, HEART, Humans, listare, tokero.com
Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.