Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Holde Agri Invest derulează o nouă majorare de capital social de maximum 40 mil. lei prin BT Capital Partners

Holde Agri Invest derulează o nouă majorare de capital social de maximum 40 mil. lei prin BT Capital Partners

HAI (HOLDE AGRI INVEST S.A.), compania românească care are drept activitate principală exploatarea terenurilor agricole, va derula o majorare de capital social de la valoarea nominală de 102.130.890 RON până la 142.130.890 RON, prin emiterea unui număr de până la 40.000.000 acțiuni noi nominative, dematerializate din Clasa A, cu o valoare nominală de 1 RON și o valoare totală de până la 40.000.000 RON.

Informații esențiale despre HoldeAgri:

  • Cu un portofoliu de aproximativ 13.200 hectare de teren, HoldeAgri a reușit să crească în ultimii ani, pornind de la o fermă de aproximativ 2.800 de hectare (în anul 2018), ajungând la 7.000 de hectare în anul 2020.
  • Misiunea companiei este aceea de a facilita accesul comunităților locale la o agricultură inovatoare și durabilă, valorificând potențialul terenului, într-un sistem de investiții transparent și modern.

Ce trebuie să știți despre majorarea de capital: 

  • Acțiunile vor putea fi disponibile pentru subscriere în 2 etape. În prima etapă, noile acțiuni vor fi oferite către acționarii existenți la data de înregistrare de 14 septembrie 2023.
  • În cea de-a doua etapă, acțiunile noi rămase nesubscrise, vor fi oferite în cadrul unui plasament privat adresat investitorilor profesioniști și unui număr mai mic de 150 de investitori de retail.

Scopul acestei majorări de capital social este acela de a asigura implementarea planurilor de dezvoltare ale Societății, dar și extinderea prin intermediul achiziționării unor noi ferme și implementarea planului curent de investiții, precum și asigurarea necesarului de capital de lucru suplimentar pentru stocarea producției pe termen mai lung.

Informații esențiale despre majorarea de capital:

  • Perioada de subscriere: prima etapă pentru investitorii existenți va fi între 13 noiembrie și 13 decembrie. A doua etapă, plasamentul privat: se va anunța după finalizarea primei etape.
  • Prețul de subscriere: prețul fix de 1 leu pe acțiune.

Înaintea subscrierii, vă recomandăm să consultați prospectul ofertei aici.

Începând de astăzi, 13 noiembrie, de la ora 09:30 puteți subscrie.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.