Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Humans.ai lansează blockchainul AI-urilor pentru gestionarea sigură și etică a inteligenței artificiale

Humans.ai lansează blockchainul AI-urilor pentru gestionarea sigură și etică a inteligenței artificiale

Humans.ai, startup-ul românesc ce furnizează soluții blockchain și de inteligență artificială, anunță lansarea primului blockchain pentru IA din lume, menit să asigure folosirea sigură și etică a inteligenței artificiale. Platforma blockchain dezvoltată de Humans.ai asigură un ecosistem în care inteligența artificială poate fi scalată și gestionată cu ușurință într-un cadru complet transparent.

“Blockchain-ul Humans.ai oferă cadrul ideal pentru a menține inteligența artificială în mod etic și transparent.”, a declarat Sabin Dima, fondatorul și CEO-ul Humans.ai. “Platforma noastră asigură scalabilitatea, securitatea și descentralizarea – atribute esențiale care permit sistemelor de IA să ia decizii corecte și transparente. Prin beneficiile asigurate de blockchain-ul Humans.ai, ne asigurăm că aplicațiile de IA sunt responsabile, verificabile și transparente, pentru a funcționa în limitele etice și legale. Suntem încrezători că blockchain-ul nostru are rolul de a elimina o mare parte din preocupările actuale legate de dezvoltarea și inovarea în domeniul inteligenței artificiale.”, a adăugat Sabin Dima.

Oferind soluțiilor de IA posibilitatea de a face tranziția de la web2 la web3, blockchain-ull Humans.ai își propune să redefinească modul de execuție, implementare și guvernare a IA-urilor, creând astfel o economie a dezvoltatorilor și a creatorilor, în care aceștia au posibilitatea de a deține și monetiza mai eficient activele lor digitale.

“Blockchainul nostru a fost proiectat astfel încât să fie cât mai scalabil, sigur și pregătit pentru a servi cerințele în creștere ale ecosistemului global de IA, așa că suntem încrezători că mainnetul nostru este pregătit pentru performanță optimă. Așteptăm cu interes feedback-ul valoros din partea validatorilor noștri experimentați care folosesc și testează sistemul.”, a explicat Dima.

Blockchain-ul Humans.ai pentru IA-uri funcționează ca un ecosistem complex care are rolul de a stimula dezvoltarea și implementarea proiectelor de IA, asigurând în același timp standardele etice transparente de funcționare. Pentru cercetătorii și dezvoltatorii de IA, blockchain-ul pentru IA-uri lansat de Humans.ai va funcționa și ca o rampă de lansare dinamică, eliminând decalajul dintre proiectele de cercetare în IA și aplicațiile din lumea reală, care pot îmbunătăți considerabil viețile oamenilor și rezolva probleme presante ale societății actuale.

Blockchainul IA-urilor este răspunsul Humans.ai la dilema etică cu care se confruntă în prezent industria de inteligență artificială, utilizând un mecanism de validare bazat pe dovada umană(consensul Proof-of-Human) și reprezentând totodată o cale către crearea unei economii decentralizate a IA-urilor. Astfel, cu avantajele intrinseci ce asigură transparența și securitatea avansată a datelor, blockchain-ul IA-urilor dezvoltat de Humans.ai oferă oportunități de generare accelerată de noi venituri pentru dezvoltatori, asigurând un mediu accesibil pentru achiziționarea și utilizarea IA-urilor inovatoare. Prin implementarea unor reguli de guvernare avansate, Humans.ai își propune să asigure cadrul etic pentru dezvoltarea și folosirea responsabilă a soluțiilor de inteligență artificială.

Despre Humans.ai

Humans.ai este o companie de deep-tech care a creat primul model etic de IA şi blockchain. Compania a dezvoltat o platformă dedicată creării şi guvernării inteligenţei artificiale, cu accent pe synthetic media. Prin studioul său de creaţie şi prin sistemul de transparenţă şi responsabilitate bazat pe token, Humans.ai asigură că fiecare proiect de IA din ecosistem este sigur și controlat pe termen lung.

Prin blockchainul său inovator pentru IA-uri, Humans.ai oferă un ecosistem revoluționar care susține scalarea proiectelor de inteligență artificială, asigurând transparența și responsabilitatea acestora.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.