Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Humans.ai lansează pe blockchain-ul Hedera NFT-uri portabile, bazate pe inteligență artificială

Humans.ai lansează pe blockchain-ul Hedera NFT-uri portabile, bazate pe inteligență artificială

Startup-ul românesc Humans.ai lansează NFT-urile portabile bazate pe inteligența artificială în rețeaua Hedera Hashgraph, una dintre cele mai importante rețele blockchain din lume, ca urmare a parteneriatului companiei românești cu firma de consultanță Deca4 și cu HBAR Foundation, având scopul de a face tehnologia IA mai accesibilă publicului larg.

Primul proiect Humans.ai integrat de Hedera este Klon, instrumentul de generare de videoclipuri cu IA care permite utilizatorilor să creeze conținut multimedia sub forma unor avatare digitale realiste.

Humans.ai a ales blockchain-ul Hedera pentru a lansa și dezvolta aceste NFT-uri portabile inovatoare bazate pe IA, datorită dezvoltării continue și a numărului tot mare de proiecte, aplicații și instrumente din ecosistemul Hedera.

NFT-urile bazate pe IA dezvoltate de Humans.ai sunt rețele neuronale care sunt încapsulate într-un NFT, pentru a îmbunătăți guvernanța, administrarea și utilizarea acestora. Prin încorporarea IA și a capacităților de guvernanță în NFT-uri, acestea pot evolua de la drepturi de proprietate digitale, la forme inteligente și autonome care permit utilități extinse pentru cercetători, artiști, creatori de IA, creatori de NFT-uri și consumatori.

“Pentru a se bucura de o adopție la scară largă, este esențial ca NFT-urile noastre bazate pe IA să fie interoperabile și să comunice cu diferite protocoale blockchain. Suntem încântați să aducem NFT-urile noastre portabile bazate pe IA pe Hedera Hashgraph, pentru a susține o utilizare mai amplă a lor, beneficiind în același timp de rețeaua descentralizată rapidă, eficientă energetic și sigură oferită de Hedera.”, a explicat Vali Malinoiu, Head of Blockchain în cadrul Humans.ai.

Hedera este cea mai inovatoare rețea publică de nivel enterprise, bazată pe consensul Hashgraph, care asigură o securitate ridicată, cu viteză de tranzacționare rapidă și un consum redus de lățime de bandă.

“Suntem încântați să colaborăm cu Humans.ai pentru a implementa tehnologia lor ce permite utilizatorilor să genereze NFT-uri ce captează elemente ale vocii, feței și ale altor caracteristici ale utilizatorului ce țin de ADN-ul digital. NFT-urile bazate pe IA de pe Hedera vor utiliza contracte inteligente pentru a guverna, genera și gestiona aceste media sintetice produse de rețelele neuronale, profitând, în același timp, de faptul că rețeaua descentralizată Hedera este mai rapidă, eficientă din punct de vedere energetic și al prețului și foarte sigură”, a declarat Vignesh Raja, Head of Business – Middle East & South Asia la HBAR Foundation, care coordonează dezvoltarea ecosistemului Hedera.

“Suntem foarte bucuroși să aducem împreună tehnologiile Humans.ai și Hedera. Acest parteneriat va susține numeroase studii de caz de folosire a tehnologiilor pentru tokenizare în spațiul NFT-urilor. Aceste aplicații, cum ar fi tokenizarea inteligenței artificiale, vor aduce o valoare extraordinară comunității blockchain și, de asemenea, lumii de business, unde aceste funcționalități și tehnologii sunt utile.”, a declarat Jean-Paul Tarud-Kuborn, partener și CCO în cadrul Deca4 Advisory.

Despre Humans.ai
Humans.ai este o companie de deep-tech care a creat primul model etic de IA și blockchain. Compania a dezvoltat o platformă dedicată creării și guvernării inteligenței artificiale, cu accent pe synthetic media. Aceasta bibliotecă de instrumente de IA este disponibilă într-o suită de tip studio de creație în care utilizatorii și companiile vor putea să aleagă și să selecteze modelele IA de care au nevoie pe măsură ce își aduc ideile la viață.

Echipa Humans.ai creează și gestionează genomuri digitale, care încorporează elemente precum vocea, imaginea și gesturile umane, pentru a dezvolta apoi actori sintetici, digitali. Compania continuă să investească în dezvoltarea inovațiilor din spatele ecosistemului Humans.ai și să le permită inovatorilor să își publice și să monetizeze tehnologiile de inteligență artificială pentru adopție la scară largă.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.