Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Informatii despre incheierea IPO-ului ABN Systems International

Informatii despre incheierea IPO-ului ABN Systems International

Pe 4 ianuarie 2022, TradeVille a incheiat Oferta Publica Primara Initiala de vanzare de actiuni pentru ABN Systems International, compania care detine singurul brand 100% romanesc de aplicatii, produse si accesorii Smart Home.
Intermediata de TradeVille si derulata in perioada 15 decembrie 2021 – 4 ianuarie 2022, oferta a fost prima de acest tip din istoria pietei AeRO a Bursei de Valori Bucuresti si, totodata, prima in care investitorii au putut alege de la inceput, in regim de licitatie, pretul la care au putut subscrie (in intervalul pretului de oferta).

In oferta au fost subscrise 1,059,434 de actiuni, numarul total de subscrieri fiind de 859. Pretul final stabilit in oferta a fost de 5.18 lei/actiune. In urma incheierii cu succes a ofertei, capitalizarea anticipata a companiei se situeaza la 99,090,468 de lei, adica 20,032,845 de euro.

Fondurile atrase in oferta vor fi folosite pentru extinderea companiei pe pietele externe, consolidarea pozitiei la nivel autohton si potentiale investitii si achizitii de branduri sau companii care prezinta sinergie cu modelul de business actual.

ABN Systems International va face demersurile necesare listarii actiunilor sale pe sistemul multilateral de tranzactionare operat de Bursa de Valori Bucuresti, pe piata AeRO, cu simbolul bursier ABN. Listarea va fi asistata de TradeVille in calitatea sa de Consultant Autorizat..

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.