Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Înregistrare VIDEO eveniment lansare Edain Global Knowledge Revolution din Dubai pe 11 decembrie 2021

Înregistrare VIDEO eveniment lansare Edain Global Knowledge Revolution din Dubai pe 11 decembrie 2021

Pe 11 decembrie 2021, liderii companiilor europene s-au reunit pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la o tehnologie revoluționară care se angajează să accelereze progresul uman prin oferirea de acces egal la cunoștințe acționabile, marcând prima ediție a evenimentului „Global Knowledge Revolution”, găzduit la Dubai de Edain Technologies. AG.

Citeste si: Cum a fost la evenimentul EDAIN – “Global Knowledge Revolution” de la Grand Hyatt Dubai

În era tehnologiei care guvernează crearea de informații, distribuția acesteia și, cel mai important, accesul la aceasta, Edain Technologies AG a reunit lideri de afaceri europeni, factori de decizie și inovatori fintech care înțeleg importanța utilizării informațiilor exacte în luarea deciziilor. -procesul de elaborare și de a împărtăși lumii importanța de a avea acces egal la datele relevante din care pot fi extrase cunoștințe acționabile.

Daca doriti sa investiti in EDAIN va las acest link unde gasiti toate detalile: https://bit.ly/edain-ai

Evenimentul a prezentat nouă vorbitori care au variat de la oameni de știință, autori și arhitecți tehnologici la inovatori fintech, fondatori și directori de companii. Printre vorbitorii de la marile companii europene se numără fondatorul și CEO al Fundației UNGSII – Roland Schatz, fondator și CEO al Grupului Patentpool Germania – Dr. Heiner Pollert, Specialist FX & MM la Refinitiv (LSEG) – Konstantinos Pogiatzis, CEO Prisma Analytics GmbH – Sebastian Potzsch, creatorul C+8 Technology® – Dr. Hardy F. Schloer, CEO CryptoDATA Tech – Ovidiu Toma, Lead Social Scientist la Prisma Analytics GmbH – Dr. Adela Fofiu, Technical Solution Architect la CryptoDATA Tech – Andrei Stănescu, și Head of Artificial Intelligence la CryptoDATA Tech – Felix Negoiță.

Prezentarea inovației aduse de ambițiosul proiect Edain și aplicabilitatea sa nelimitată, care variază de la contribuția sa la furnizarea de cunoștințe acționabile pentru utilizatorii individuali până la instrumentele de analiză de mediu, sociale și guvernanță (ESG) oferite entităților și organizațiilor care necesită date complexe. procesare în sectorul financiar, Roland Schatz, fondatorul și CEO al Organizației Națiunilor Unite Global Sustainability Index Institute Foundation (UNGSII), a declarat:

„Înainte, aveam deja aceste computere grozave numite Watson și software-ul Sherlock, pretinzând că ar putea fi mai bune decât omenirea, dar ceea ce lipsea era interacțiunea. Dacă doriți să obțineți informații inteligente, ce este relevant și ce nu este relevant, trebuie să înțelegeți detaliile pentru a face totul să funcționeze.Trebuie să obțineți o imagine completă, așa cum a explicat dr. Schloer, și acesta este motivul pentru care sunt aici. Acesta este motivul pentru care nu sunt la Sherlock sau în niciunul din celelalte locuri. Knowledge Vault, pentru prima dată, are o șansă corectă de a captura tot ce este mai bun din ambele lumi: știința, știința cinstită și noi, ființele umane. Acesta este ceea ce m-a convins cu Knowledge Vault: acestea nu sunt doar date care vă sunt aruncate, apoi luați-le sau lăsați-le, trageți propriile concluzii din diferitele bule rezultate. Knowledge Vault nu va lăsa utilizatorul singur în asta, Knowledge Vault îl va îndruma și îl va învăța pe utilizator cum să-și folosească datele și va ajuta lumea să înțeleagă ceea ce trebuie înțeles. Knowledge Vault nu este doar despre date, este despre date relevante, despre înțelegerea din timp a ceea ce va urma, astfel încât să ne putem pregăti”.

Konstantinos Pogiatzis, specialist FX & MM la Refinitiv, London Stock Exchange Group, a declarat:

„Prisma Analytics este un partener cu noi la Refinitv și oferim lumii date financiare. Vorbitorii au vorbit mai devreme astăzi despre Punctul de Decizie, iar în istoria noastră și cu moștenirea pe care o avem, ajutăm Edain să pună baza pentru dezvoltarea unui viitor mai bun. Bursa de Valori din Londra investește un miliard de dolari în următorii trei ani pentru a se angaja în infrastructura pe termen lung. Ajutăm companiile care au nevoie de date să aibă acces la cele mai bune date disponibile. Suntem aici pentru a ne asigura că utilizatorii au cele mai bune date disponibile și că pot lua cele mai bune decizii prin intermediul aplicațiilor noastre. În urmă cu trei ani, am discutat cu Prisma Analytics doar despre o idee, iar acum avem o aplicație complet dezvoltată, cu un spațiu de lucru științific în care utilizatorii din domeniul managementului industriei financiare, managementului averii sau consilieri pot folosi aceste date într-o formă care le permite să extrage informații valoroase. Mulțumim foarte mult Prisma Analytics pentru parteneriatul cu noi și suntem aici pentru a vă sprijini”.

Daca doriti sa investiti in EDAIN va las acest link unde gasiti toate detalile: https://bit.ly/edain-ai

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.