Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Înscriere eveniment Imobiliare Dubai @ Cluj-Napoca, 25-26 Mai, la Hotel Platinia

Înscriere eveniment Imobiliare Dubai @ Cluj-Napoca, 25-26 Mai, la Hotel Platinia

Te invităm la evenimentul privat, EXCLUSIV, ImobiliareDubai, care va avea loc in Cluj, pe 25-26 Mai, la Hotel Platinia.

Află tot ce îți dorești să știi despre piața imobiliară din Dubai, de la prima agentie de Real Estate Dubai in Romania in parteneriat cu reprezentantii Damac, cel mai mare dezvoltator privat din Dubai. Vi se va răspunde la toate întrebările referitoare la piața imobiliară din Dubai.

Click aici pentru INSCRIERE la eveniment!

Accesati link-ul si intrati la sectiunea EVENIMENTE EXCLUSIVE

Evenimentul se va desfășura sub forma unor discuții, iar scopul acestor discuții este de a te ajuta să găsești cea mai bună variantă pentru viitoarea ta proprietate în Dubai, fie că vrei să locuiești în ea, fie că vrei să îți generezi un venit pasiv, pentru tot restul vieții. Participarea se va face exclusiv pe bază de programare și în limita locurilor disponibile.

Vei afla răspunsuri pentru cele mai frecvente întrebări privind piața imobiliară din Dubai, și anume:

 • De ce să investești în Dubai?

 • În cât timp îți poți recupera investiția?

 • Care sunt cele mai HOT proiecte ale momentului în Dubai?

 • Modalități de plată (card, cash, crypto, transfer bancar)

 • Cum poți plăti în rate, direct la dezvoltator, cu dobândă ZERO?

 • În cât timp se poate achita o proprietate?

 • Cum administrezi proprietatea cumpărată în Dubai?

 • Cât poate produce o proprietate, în funcție de tipul de închiriere, pe termen scurt sau lung?

 • Cu cât va crește valoarea proprietății cumpărate, în următorii ani?

 • Cum și când poți să vinzi o proprietate în Dubai, în caz că te răzgândești?

 • Cat se poate câștiga din capitalizare?

 • Care sunt costurile de administrare și impozitele plătite din închiriere?

 • De ce acte ai nevoie pentru a cumpăra un imobil în Dubai?

 • Cum obții rezidența în Dubai?

 • Metode de finanțare de la bănci din Dubai

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.