Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Invest Club a lansat primul HUB de investitori la bursă din România. Paul Maior, președinte Invest Club: “Un moment istoric pentru piața de capital din România”

Invest Club a lansat primul HUB de investitori la bursă din România. Paul Maior, președinte Invest Club: “Un moment istoric pentru piața de capital din România”

Sâmbătă a avut loc lansarea HUB-ului Invest Club, primul HUB de investitori din România, reprezentând un moment istoric pentru piața de capital din România. Sincer nu mă așteptam la un număr atât de mare de participanți, mai ales ca vremea nu prea a tinut cu noi, dar se spune ca ploaia aduce noroc asadar totul spre bine si pot spune ca a fost o lansare pe cinste.

Acest HUB este locul unde investitorii pot face networking între ei, pot participa la evenimente unde vom invita atât brokeri cât și managementul companiilor listate la bursă, fonduri de investiții și toate instituțiile care participă la piața de capital din România. De asemenea, vom invita și echipele companiilor de blockchain, WEB3, crypto pentru a se prezenta și pentru a fi cât mai transparenți cu potențialii investitori.

Am muncit cu drag și spor împreună cu echipa Invest Club, la proiectul acesta încă de la începutul anului și cred cu tărie că în scurt timp va deveni cel mai important proiect de educație financiară din România.

Știm că nu va fi ușor, știm că piata din Romania poate nu este încă pregătită de proiecte de genu fiindcă e încă infim procentul din populație care sunt investitori, însă suntem siguri că în câțiva ani, piața se va dezvolta și numărul de investitori va crește din ce în ce mai mult și datorită proiectelor Invest Club care oricum a adus deja o mare parte din investitorii actuali la bursa din România.

Îndemnăm toți participanții de pe piața de capital din România, companii listate, brokeri, fonduri de investiții și autoritățile statului să sprijine în continuare astfel de inițiative, cum este cea a noastră, deoarece doar prin colaborare putem contribui la dezvoltarea României.

Având susținerea partenerilor și a comunității, promitem să dezvoltăm noi proiecte de anvergură, să organizăm evenimente și să extindem aceste activități nu doar în Cluj-Napoca, ci și în celelalte orașe importante din România, începând cu București și continuând cu Timișoara, Iași, Constanța și multe altele.

Multumim partenerilor TeraPlast, Erste Asset Management Romania XTB Online Trading, TOKERO Crypto Exchange, WAM, Humans.ai, BabylonGarden.com si BroWinery și tuturor speakerilor: Radu Hanga (Președinte BVB), Conf. Dr. Dragoș Păun (Facultatea de Business, UBB Cluj), Răzvan Raț (Director General Adjunct BRK), Daniela Șerban (Președinte ARIR), Alexandru Stânean (CEO Teraplast), Cătălin Chiș (Director General, Președinte CA la Life is Hard, Daniel Tamaș (CEO WAM), Flavius Jakubovicz (Managing Partner JASILL Accounting & Business), Sergiu Vasilescu (Managing Partner VDlaw Group), Alexandru Hobincu (Crypto/Forex Trader)

Rămaneți aproape fiindcă urmează o perioadă în care vom pune în practică o mulțime de proiecte și evenimente la care vă invităm să participați în număr cât mai mai mare.

Despre Invest Club:

Invest Club este cea mai mare comunitate de investitori din România care își propune să dezvolte și să promoveze educația financiară în România. Echipa Invest Club organizează evenimente și proiecte menite să faciliteze networking-ul, să încurajeze investițiile și să sprijine dezvoltarea pieței de capital din România.

Pentru a vă înscrie în comunitatea Invest Club și pentru a avea acces la toate facilitățile clubului, vă rugăm să accesați site-ul nostru și să vă deschideți un cont aici: https://bit.ly/cont-investclub

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.