Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

#investiții: TOP acțiuni de apărare cu potențial de creștere pe seama războiului

#investiții: TOP acțiuni de apărare cu potențial de creștere pe seama războiului

Paradigma investițiilor în acțiuni de apărare s-a schimbat într-un mod dramatic atunci când Rusia a invadat Ucraina în februarie 2022, iar cheltuielile pentru apărare în rândul SUA și aliaților săi vor crește și mai mult în următorii ani.

Legea privind autorizarea apărării naționale din 2024 prevede cheltuieli de apărare ale SUA în valoare de 886,3 miliarde de dolari, în creștere cu 3,3% față de nivelurile din 2023. Analistul Bank of America, Ronald Epstein, se așteaptă ca cheltuielile discreționare ale Departamentului Apărării al SUA să depășească pragul de 1 trilion de dolari până în anul fiscal 2026, creând mari oportunități pentru companiile de apărare. Acțiunile de apărare sunt investiții atractive în perioadele de incertitudine economică, deoarece companiile profită adesea de contracte guvernamentale previzibile, pe termen lung.

Iată 8 acțiuni de apărare de cumpărat cu potențial mare de creștere, potrivit Bank of America:

Boeing este unul dintre cei doi furnizori principali de aeronave comerciale mari din lume și este, de asemenea, unul dintre cei mai mari contractori americani din domeniul apărării. Compania produce aeronave militare, sisteme spațiale, sisteme de apărare antirachetă, sateliți, vehicule spațiale și sisteme de gestionare a luptei pentru Departamentul Apărării al SUA. Epstein spune că investitorii sunt pe bună dreptate precauți atunci când vine vorba de Boeing, având în vedere lista lungă de probleme de producție ale companiei cu avionul 737 Max, dar Epstein spune că se pare că cele mai grave probleme de control al calității au fost abordate. Bank of America are un rating de “cumpărare” și o țintă de preț de 300 de dolari pentru acțiunile BA, care au închis la 198,78 dolari pe 25 septembrie.

Northrop Grumman este unul dintre cei mai mari producători de arme și tehnologie militară din lume. Acțiunile Northrop au reacționat negativ la știrile recente ale companiei care nu intenționează să liciteze pentru a fi contractor principal pentru programul Next Generation Air Dominance al Forțelor Aeriene ale SUA, dar Epstein spune că Northrop are o lungă istorie ca subcontractor de succes. El spune că compania are o echipă puternică de management, un bilanț sănătos și un program impresionant de returnare a capitalului care va ajuta acțiunile să depășească performanța. Bank of America are un rating de “cumpărare” și o țintă de preț de 615 dolari pentru acțiunile NOC, care au închis la 425,57 dolari pe 25 septembrie.

General Dynamics produce o gamă largă de vehicule și sisteme pentru armata americană. Epstein spune că cererea pentru segmentul de sisteme de luptă al companiei s-a consolidat și anticipează că o creștere “robustă” a veniturilor va ajuta compania să compenseze presiunile de marjă cauzate de provocările lanțului de aprovizionare și de lansările de noi programe. El spune că portofoliul de sisteme de luptă al companiei este bine poziționat pentru a ajuta SUA să refacă stocurile de arme ucrainene. Raportul carte-factură al segmentului în al doilea trimestru a fost impresionant de 1,4x, iar General Dynamics generează un flux de numerar liber considerabil. Bank of America are un rating de “cumpărare” și o țintă de preț de 305 dolari pentru acțiunile GD, care au închis la 219,33 dolari pe 25 septembrie.

Leidos oferă servicii și soluții tehnologice pentru industria de apărare și informații și este foarte expusă cheltuielilor guvernamentale de securitate cibernetică. Analistul Mariana Perez Mora s-a întâlnit recent cu conducerea Leidos și spune că portofoliul de produse al companiei este bine poziționat pentru a se alinia priorităților guvernului SUA. Mora spune că afacerea hipersonică Dynetics a Leidos a înregistrat mai multe contracte DoD câștigate, iar poziția de lider a companiei în hipersonice este relativ sigură. De asemenea, Leidos investește deja în tehnologii timp de cinci până la 10 ani. Bank of America are un rating de “cumpărare” și o țintă de preț de 120 de dolari pentru acțiunile LDOS, care au închis la 91,36 dolari pe 25 septembrie.

KBR oferă soluții științifice, de inginerie și tehnologie pentru clienți guvernamentali și comerciali. Compania este deosebit de bine poziționată pentru a valorifica spațiul DoD și cheltuielile de securitate cibernetică. Mora spune că afacerea KBR cu soluții tehnologice durabile a depășit așteptările, iar cererea de soluții durabile este în creștere. STS include lucrări cu hidrogen și amoniac, reciclarea materialelor plastice, olefine, extracția litiului, tehnologie de rafinare ecologică și soluții durabile de modernizare. Ea spune că intensificarea contractului Homesafe va sprijini segmentul de soluții guvernamentale al KBR începând cu jumătatea anului 2024, iar eforturile de modernizare a agențiilor civile vor rămâne un vânt din spate. Bank of America are un rating de “cumpărare” și o țintă de preț de 75 de dolari pentru acțiunile KBR, care au închis la 59,68 dolari pe 25 septembrie.

CACI International Inc. oferă servicii software pentru guvernul SUA și este o altă modalitate excelentă pentru investitori de a obține expunere la spațiul DoD și la cheltuielile de securitate cibernetică. Mora spune că a primit trei contracte cheie – contractele FocusedFox, Spectral și EITaaS – care vor sprijini creșterea companiei pe termen mediu. Ea spune că portofoliul de produse al și comenzile impresionante restante sugerează că compania este bine aliniată la prioritățile guvernului SUA, iar orientările fiscale ale conducerii pentru 2024 prevăd o creștere a veniturilor de aproximativ 4,5%, indiferent de peisajul finanțării guvernamentale. Bank of America are un rating de “cumpărare” și o țintă de preț de 385 USD pentru acțiunile, care au închis la 311,85 USD pe 25 septembrie.

BWX Technologies furnizează submarinelor și portavioanelor americane reactoare nucleare, combustibil și servicii asociate. Epstein spune că BWX este cea mai bună modalitate pentru investitori de a valorifica creșterea constantă a cheltuielilor Marinei SUA și de a obține o expunere diversificată la piețele finale emergente și durabile, cum ar fi energia nucleară și medicina nucleară. El spune că a existat sprijin bipartizan pentru creșterea cheltuielilor navale ale SUA pentru a ține China sub control. BWX face, de asemenea, echipă cu Lockheed Martin Corp. (LMT) pentru a dezvolta o navă spațială care utilizează propulsia termică nucleară. Bank of America are un rating de “cumpărare” și o țintă de preț de 85 de dolari pentru acțiunile BWXT, care au închis la 74,81 dolari pe 25 septembrie.

Rocket Lab este o companie aerospațială și de apărare specializată în servicii de lansare, inginerie și proiectare a navelor spațiale, fabricarea componentelor și alte soluții de gestionare a navelor spațiale. Pe 19 septembrie, Rocket a suferit prima lansare eșuată în doi ani, dar Epstein spune că misiunea eșuată Capella va fi recunoscută în continuare ca venit pentru Rocket, având în vedere că compania este plătită pentru încercare, nu pentru misiunea reușită. Mergând mai departe, el spune că este puțin probabil ca Rocket Labs să-și atingă obiectivul pentru 2023 pentru lansări reușite, dar rămâne cea mai bună investiție în misiuni spațiale. Bank of America are un rating de “cumpărare” și o țintă de preț de 14 dolari pentru acțiunile RKLB, care au închis la 4,35 dolari pe 25 septembrie.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!

binance-banner-1024x127.jpg


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Cuvinte cheie:

actiuni, aparare, armament, bursa, razboi
Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.