Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Invitație Binance Meetup în Cluj-Napoca, pe 7 Februarie 2023

Invitație Binance Meetup în Cluj-Napoca, pe 7 Februarie 2023

Am placerea sa va anunt ca echipa Binance (cel mai mare exchange crypto din lume) va veni la Cluj Napoca pe data de 7 februarie pentru a cunoaste comunitatea de investitori de aici si pentru a ne prezenta produsele si planurile de viitor.

Participarea la eveniment este gratuită, dar înregistrarea este necesară la acest link:
https://www.eventbrite.com/e/binance-meetup-cluj-tickets-528826643727

La ce să te aștepți?

  • Informații în premieră despre Binance România și partenerii noștri
  • Multe concursuri cu premii și activități interactive
  • Binance SWAG (șepci, tricouri, și multe altele)
  • Băuturi incluse
  • Poze alături de echipa Binance

Agendă:

18:00 – 19:00 Check-in cu buletin/pașaport. Networking

19:00 – 19:10 Binance România – intro & prezentarea echipei

19:10 – 19:20 Binance Chain – prezentare

19:20 – 19:30 MoonTrader – prezentare

19:30 – 19:40 Binance Pay – prezentare

19:40 – 19:50 Binance VIP – prezentare

19:50 – 20:00 Paul Maior – Invest Club prezentare

20:00 – 21:00 Poze. Concursuri. Networking

Asadar, comunitatea Invest Club & Maior Army va invita sa participati fiindca va fi o experienta foarte placuta cu invitati pe masura de la care avem multe de invatat.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.