Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Invitație TOKERO Cluj-Napoca Meetup – 10 februarie 2023

Invitație TOKERO Cluj-Napoca Meetup – 10 februarie 2023

TOKERO incepe seria de evenimente Meetups by TOKERO la Cluj-Napoca pe 10 Februarie 2023 in locatia Xponential Transylvania Coworking & Office incepand cu ora 18:30.

La acest eveniment participanții sunt în rolul principal! ✨ Vrem să ne cunoaștem mai bine!

Evenimentul se va desfășura într-o atmosferă relaxată, în care veti putea servi cafea și gustări în timp ce vom face networking de calitate, dar și fotografii profesionale 📸 pentru a imortaliza momentul.

Pentru că se doreste câte e un moment cu fiecare dintre voi, TOKERO a ales ca la această primă vizită în Cluj-Napoca să limiteze lista de participanți la doar 50 de locuri. Pentru a evita FOMO, vă invităm pe toți să vă înscrieți, iar pe 7 Februarie vom selecta aleatoriu, și anunța, lista celor 50 de participanți. 🤝

Cum participi la evenimnet:

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.