Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

IO.NET (IO) se listează pe Binance Launchpool. V-ati pus BNB-ul la treaba?

IO.NET (IO) se listează pe Binance Launchpool. V-ati pus BNB-ul la treaba?

Binance a anunțat cel de-al 55-lea proiect pe Binance Launchpool: IO.NET (IO), o platformă descentralizată de cloud computing și inteligență artificială.

io.net a anunțat că tokenul său nativ va fi lansat pe cel mai important schimb de criptomonede din lume, Binance. Tokenul IO va fi emis pe Binance Launchpool, unde utilizatorii îl pot cultiva folosind BNB și FDUSD mizate pentru a câștiga o alocare.

👉 Deschideti un cont si descarcati aplicatia Binance https://bit.ly/38Zy4UK

Când e listarea

La ora 12:00 (UTC) pe 11 iunie 2024, Binance va lista IO și va începe tranzacționarea perechilor de tranzacționare IO/BTC, IO/USDT, IO/BNB, IO/FDUSD și IO/TRY. IO va avea eticheta seed atașată la ea.

Specificul grupului de lansare IO

 • Numele tokenului: IO.NET (IO)
 • Oferta totală de jetoane la Geneza: 500.000.000 IO
 • Ofertă maximă de jetoane: 800.000.000 IO
 • Recompense pentru tokenuri Launchpool: 20.000.000 IO (4% din oferta totală de jetoane la Genesis)
 • Rezerva inițială circulantă: 95.000.000 IO (19% din totalul ofertei de jetoane la Geneza)
 • Detaliile contractului inteligent: Solana
 • Termeni de miză: KYC este necesar
 • Hard Cap pentru fiecare utilizator pe oră:
  17.708,33 IO în fondul
  BNB 3.125 IO în fondul FDUSD

Pool-uri acceptate

 • Miza BNB (pagina web va fi accesibilă în aproximativ 5 ore): 17.000.000 IO în recompense (85%)
 • Miza FDUSD (pagina web va fi accesibilă în aproximativ 5 ore): 3.000.000 IO în recompense (15%)
 • Perioada de farming: 2024-06-07 00:00 (UTC) până la 2024-06-10 23:59 (UTC).

IO Acumularea agriculturii

Date (00:00:00 – 23:59:59 UTC în fiecare zi) Total recompense zilnice (IO) Recompense zilnice cu fond BNB (IO) FDUSD Pool Recompense zilnice IO)
2024-06-07 – 2024-06-10 5,000,000 4,250,000 750,000

Despre io.net

io.net este o rețea descentralizată de infrastructură fizică (DePIN) care implementează și gestionează clustere GPU descentralizate la cerere din surse geo-distribuite. Compania democratizează accesul la capacitatea de calcul GPU, reducând în același timp costurile, accelerând timpii de livrare și extinzând opțiunile pentru companii și dezvoltatori.

Obiectivul echipei este de a reuni un milion de procesoare grafice (GPU) într-o rețea DePIN (infrastructură fizică descentralizată).

Recent, IO.NET a anunțat o colaborare cu Aptos cu scopul de a explora modul în care blockchainul poate oferi o înregistrare transparentă și imuabilă a activelor și creațiilor dezvoltate prin inteligență artificială.

Ahmed, CEO-ul ION, a anunțat că IO.NET își propune să revoluționeze industria de calcul AI prin introducerea Internet of GPUs (IOG), cea mai mare rețea de calcul AI din lume. Această rețea este concepută pentru a oferi acces fără probleme la puterea de calcul GPU, făcând-o la fel de accesibilă ca internetul. Platforma pune accentul pe accesul democratizat și fără permisiune la resursele de calcul AI, poziționând puterea de calcul ca monedă centrală în cadrul ecosistemului său.

Într-o dezvoltare conexă, IO.NET a încheiat un parteneriat cu Aptos pentru a construi un blockchain mai sigur, mai rapid și mai eficient pentru aplicațiile AI. Infrastructura Aptos susține rate ridicate de tranzacționare și scalabilitate, esențiale pentru cerințele de calcul AI pe care IO.NET dorește să le îndeplinească. Această colaborare își propune să îmbunătățească capacitățile tehnice ale IO.NET, asigurându-se că poate face față cererii tot mai mari de putere de calcul AI.

IO.NET a obținut peste 40 de milioane de dolari în finanțare din seria A, demonstrând un sprijin puternic din partea investitorilor cheie. Această finanțare va sprijini creșterea și dezvoltarea platformei, consolidând misiunea acesteia de a oferi putere de calcul AI scalabilă și accesibilă. Aprobarea din partea liderilor din industria tehnologiei și Web3 validează în continuare potențialul IO.NET de a perturba piața de calcul AI.

Cererea de putere de calcul AI, în prezent de 2,5 ori mai mare decât oferta disponibilă, a evidențiat o nevoie clară de soluții scalabile. Furnizorii tradiționali de cloud se luptă să răspundă acestei cereri, ceea ce a dus la creșterea cloud computing-ului descentralizat ca alternativă viabilă. IO.NET rezolvă această problemă oferind mai multe GPU-uri la costuri mai mici, făcând puterea de calcul AI mai accesibilă și mai accesibilă.

Cum să participați la io.net Launchpool

Important: oportunitatea de a vă alătura agriculturii se va deschide pe 7 iunie 2024 la ora 00:00 (UTC). Perioada agricolă este de 4 zile.

Notă: pașii afișați în capturile de ecran de mai jos pot fi efectuați atât înainte, cât și în timpul campaniei.

 1. Urmați linkul și conectați-vă. Selectați fondul de jetoane dorit și faceți clic pe el:
 1. După ce vă familiarizați cu detaliile, faceți clic pe Stake:
 1. Specificați numărul dorit de tokeni și confirmați:
 1. Așteptați finalizarea distribuției. Token-urile vor fi transferate automat în contul spot al participanților.

👉 Gasiti mai multe detalii despre Renzo (REZ) la sectiunea Binance Launcpool https://bit.ly/38Zy4UK

Declinarea responsabilității: Prețurile activelor digitale sunt supuse unui risc ridicat de piață și volatilității prețurilor. Valoarea investiției dvs. poate scădea sau crește și este posibil să nu primiți înapoi suma investită. Sunteți singurul responsabil pentru deciziile dvs. de investiții, iar Binance nu este răspunzător pentru pierderile pe care le puteți suporta. Performanțele anterioare nu reprezintă un predictor fiabil al performanțelor viitoare. Ar trebui să investiți numai în produse cu care sunteți familiarizați și unde înțelegeți riscurile. Ar trebui să luați în considerare cu atenție experiența dvs. de investiții, situația financiară, obiectivele de investiții și toleranța la risc și să consultați un consilier financiar independent înainte de a face orice investiție. Acest material nu trebuie interpretat ca sfat financiar.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.