Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

IPO-ul Aquila s-a încheiat, la prețul de 5,5 lei/acțiune. Oferta a atras 366,6 milioane de lei

IPO-ul Aquila s-a încheiat, la prețul de 5,5 lei/acțiune. Oferta a atras 366,6 milioane de lei

IPO-ul companiei de distribuţie şi logistică Aquila Part Prod (AQ) s-a încheiat cu succes, la prețul de 5,5 lei/acțiune, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori București. Astfel, valoarea ofertei este de 366,6 milioane lei.

Emitentul a realocat acțiunile rămase nesubscrise din sub-tranșa A în subtranșa B, astfel:

Pentru sub-tranșa B a investitorilor de retail, indicele de alocare este de 0,9813709988. Oferta s-a derulat în perioada 8-16 noiembrie.

Constantin-Cătălin Vasile și Alin-Adrian Dociu dețineau, fiecare, la data Prospectului, câte un numar de 66.666.800 Acțiuni, reprezentand 50% din capitalul social și drepturile de vot in Emitent. Ulterior majorării de capital, cei doi acționari rămân cu câte 33,3% din companie.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.