Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

Jeff Bezos spune că președintele Joe Biden dă dovadă de „o neînțelegere profundă a dinamicii pieței de bază”

Jeff Bezos spune că președintele Joe Biden dă dovadă de „o neînțelegere profundă a dinamicii pieței de bază”

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, l-a criticat pe președintele Joe Biden pentru că le-a cerut companiilor care dețin benzinării să reducă prețurile la carburanți, scrie Reuters.

Președintele Biden s-a exprimat recent pe platforma de socializare Twitter cu privire la prețurile carburanților care au crescut excesiv în multe părți ale țării, solicitând companiilor să reducă costul benzinei: „Acestea sunt vremuri de război și de pericol global. Reduceți prețul pe care îl percepeți la pompă încât să reflecte costul pe care îl plătiți. Și faceți asta acum.”, a scris președintele .

Jeff Bezos a criticat cerea președintelui, exprimându-și opinia pe Twitter: „Inflația este o problemă mult prea importantă pentru încât Casa Albă încât să continue să facă astfel de declarații. Este fie o direcție greșită , fie o neînțelegere profundă a dinamicii pieței de bază”.

Secretarul de presă al Casei Albe, Karine Jean-Pierre, a respins criticile lui Bezos, argumentând că prețurile petrolului au scăzut cu aproximativ 15 dolari pe baril în ultima lună, în timp ce prețurile la pompă nu au scăzut mai deloc, scrie Reuters.

„Nu este surprinzător că sugerați faptul că companiile de petrol și gaze care folosesc puterea de piață pentru a obține profituri record în detrimentul poporului american este modul în care ar trebui să funcționeze economia noastră”, a scris ea pe Twitter ca răspuns la critica lui Bezos.

În trecut, Bezos se afla în relații bune cu administrația lui Biden. În mai, el l-a acuzat pe președintele american de inducere în eroare a publicului și a învinovățit administrația de creșterea inflației, relatează Reuters.

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.