Toate categoriile Acțiuni BVB Acțiuni internaționale Analiză tehnică Cryptocurrency ETF-uri & Fonduri de investiții Imobiliare Interviuri Jurnal de investiții Mărfuri & Metale prețioase Mindset Obligațiuni & Titluri de stat

KFC se apropie de reperul de 100 de restaurante în România

KFC se apropie de reperul de 100 de restaurante în România

Sphera Franchise Group deschide un nou restaurant KFC în Timișoara, al 95-lea la nivel național. Lanțul de alimentație publică KFC ajunge la un nivel de 95 de restaurante în România după ce deținătorul local al francizei, Sphera Franchise Group (SFG), a inaugurat o unitate de tip drive-thru în Funshop Park din Timișoara, acesta fiind al 4-lea restaurant KFC din oraș.

Sphera, care are franciza de la grupul Yum!, mai operează 20 de restaurante KFC în Italia și 2 unități în Republica Moldova. În România, Sphera mai are 42 de restaurante Pizza Hut și 14 restaurante Taco Bell.

Compania, care a fost listată acum aproape 5 ani la Bursa de Valori București, a anunțat pentru intervalul aprilie-iunie cel mai bun trimestru din istorie, înregistrând venituri de 327,4 milioane de lei, în creștere cu 40% față de T2 2021.

„Toate cele trei branduri – KFC, Pizza Hut și Taco Bell au înregistrat vânzări record, pe toate piețele în care activează, întrun ritm accelerat, ca urmare a ridicării restricțiilor pentru COVID-19”, spunea Sphera în raportarea trimestrială.

Sphera Franchise Group a fost adusă la cota Bursei de Valori București în toamna anului 2017, iar la ultimul preț de închidere de 12,40 lei/acțiune are o capitalizare de piață de 481,11 milioane lei (97,93 milioane euro).

Share:

NOUTĂȚI

BROKERI RECOMANDAȚI

Acest Buletin informativ are doar scop informativ și nu constituie, în mod explicit sau implicit, nicio furnizare de servicii sau produse de către MaiorArmy.ro. Investitorii ar trebui să stabilească singuri dacă un anumit serviciu sau produs este potrivit pentru nevoile lor de investiții sau ar trebui să solicite astfel de sfaturi profesionale pentru situația lor particulară. Tot conținutul este original și a fost cercetat și produs de MaiorArmy.ro , cu excepția cazului în care se prevede altfel. Nicio parte a conținutului nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau menționată în nicio altă publicație, fără permisiunea expresă scrisă a MaiorArmy.ro. Toate declarațiile făcute cu privire la companii, titluri de valoare sau alte informații financiare conținute în conținutul sau articolele referitoare la MaiorArmy.ro sunt strict credințe și puncte de vedere deținute de MaiorArmy.ro și nu sunt aprobări ale vreunei companii sau titluri de valoare sau recomandări pentru cumpărarea sau vânzarea de titluri de valoare. Vizitând și / sau utilizând în orice alt mod site-ul web MaiorArmy.ro, indicați că înțelegeți și acceptați condițiile de utilizare prevăzute pe site și sunteți de acord să fiți obligați de aceștia. Dacă nu sunteți de acord cu condițiile de utilizare a site-ului web, vă rugăm să nu accesați site-ul sau niciun fel de pagini ale acestuia. Orice descriere, referințe sau linkuri către alte produse, publicații sau servicii nu constituie o aprobare, autorizare, sponsorizare sau afiliere cu MaiorArmy.ro cu privire la orice site conectat sau sponsorul acestuia, cu excepția cazului în care este specificat în mod expres de MaiorArmy.ro. Orice astfel de informații, produse sau site-uri nu au fost neapărat revizuite de MaiorArmy.ro și sunt furnizate sau întreținute de terți asupra cărora MaiorArmy.ro nu exercită niciun control. MaiorArmy.ro își declină în mod expres orice responsabilitate pentru conținut, acuratețea informațiilor și / sau calitatea produselor sau serviciilor furnizate de către aceste site-uri terțe sau promovate de acestea.